Хаха днес израснах невероятно благодарение на вас . Сива мишка в сивия сектор, но с пагони- лауреат на Аскер, пък после съм ги обиждал. Сладури- обичам ви.kiss;inlove;
Преглед за печат
Янев, Янев, ти като си чел за Ботев , познаваш ли го или не. Това че споменавам хора -публични личности какво му е неетичното. С какво ги обиждам, че ме награждаваш с тези знаци. Или ти можеш да пишеш за мои глупости, а видиш ли аз не мога за твои. Или се вкисваш отkiss;.:bigsmile:
Престани с нападките си. Ако има нещо важно, реално с което сте се сблъскали във вашия район и сега не можете да си го разрешите, то поставете го тук и евентуално да се реши, ако сме решили, че ще решаваме въпросите на пчеларството. Но, ако само ще се дразните несериозно, просто спрете. Няма защо да пълните темата с глупости. Казах да работите по темата, ако е възможно, защото пак я разводнихме. Включително и аз.
То "определени хора" пълнят повечето теми с глупости, а дори не се почиства след тях . Нищо чудно че много хора престанаха да влизат във форума или да пишат в него.
Поздрав и предложение за химн на ЕКС.
https://www.youtube.com/watch?v=04pW2LBwEDI
пп. аз като пиша глупости вие какво ----нищо.
Факт е за глупостите. А аз питам къде са тия които да ги пълнят с умни неща? Иначе що се отнася до почистването. И аз имам работа чат - пат. Престанали да влизат? Като ги стегнеш лошо било - искали да се отпускат. Като ги отпуснеш - лошо било - искат да няма глупости. А пасти и сладолед във фунийка не искате ли? ;) Аман от претенции.
Ама от три километра си личи ,че си от интелигенцията което е лошо за нашата нова работна група.:bigsmile:Аз мисля от тия пчелари които са слаби на акъль и виждаме проблемите в БГ-пчеларството.Ако бях един вожд да ти кажа какво бих направил да изкарвам много пари от пчеларство:
Първо бих обявил епидемия от пчелен грип,после син език по пчелите.... и накрая африканска чума.:bigsmile:Тия грипове или ги е имало или някой ги е пуснал.Моята работна група ще предложи нови цени по НПП за отводките и майките Напримерно 160лв за отводка и 45лв за майка.Така другата ако успее да вземе 60 еура за опрашване.Моята101% ще спечели даже и на тия % по НПП макар че по сметките на Модернизатора за майките са 25,25,50%.:bigsmile:
Сега след седмачето ми дойде нов акъль на главата.Добре,аз копувам 50 а се оказва 25 не са качествени в седем дневен срок мога ли да му ги върна и да си търся обещетение от него за пропуснати ползи?:bigsmile:Куца майка за тия пари няма да търся щото всички знаем самосменните са най арни.:bigsmile:
И пчелни майки може сигурно да се върнат, ако са заедно с децата.
Ние хубаво се бъзикаме но работата не е за майтап.:bigsmile:
Точно ,така е Данчо .
Радвам се , че отново си в този Форум .
Благодаря,но все пак трябва да уточним де е пчелина на колегата Атанасов.Много колеги мислят,че е до Нефтохима,но и така да е регистриран в БАБХА като пчелин от горския фонд.:bigsmile:Аз му имам координатите на пчелина ако някой го мрази срещу 35лв без ДДС преведени мога да ви споделяда да му проверите зимната смъртност все пак не само жълти котишки,но и жълти табелки трябва да купува.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
п.п.Цените са за кошер адреса върви бонус.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:Не е много според мен.Дет се вика трябва да избивам и моята,а и семейство храня.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Днес е Банго Васил или още т.нар. циганска Нова Година. Честит празник на всички колеги пчелари, които празнуват този светъл цигански празник, и много успехи през Новата година:
https://www.youtube.com/watch?v=wh7tZFT29k8
В нашия край има едни дребни жълтури много агресивни.Тая година ги наиграх.Още ги мета.:bigsmile:Човек който е виждал сеч знае за какво говоря.:bigsmile:
Ееееей Друмев, на маймуни ни направи да ни слангосваш. :bigsmile:
Гледам сте оправили не само кълбетата,а и мен.:bigsmile:И после аз съм спамил.:bigsmile:Модернизаторе поне да беше по прехвърлил някой пост.:bigsmile:
С право негодуват колеги.:bigsmile:Пост до пост само глупости и някакви не разбрани.:bigsmile:Интересното в случая е,че всички тия глупости в един момент стават реалност.:bigsmile:Или тия от Мин. са глупаци или тия дето пишат тия глупости работят там?:bigsmile:Интересно е също,че тия същите дето пишат глупостите във форума недай боже да ги подцениш те убиват със знания.:bigsmile:Гледаш ги се плюят и нападат, а ако вземеш страна те изяждат с парцалаците.:bigsmile: Не можеш да разбереш кой с кой вече.:bigsmile:
п.п.Модернизаторе да следиш тая тема дали ще и се вдигне рейтинга.:bigsmile:
Точно това е проблема, че всички мимикрират. Не знаеш на кой да имаш доверие. На кой да се опреш, че да започнеш нещо сериозно. Хайде да вземем теб за пример. Може да си добър в дадена дейност или дейности, но как да се довери човек, като ти един път не застана нормално. Може и да има някакви истини в думите ти, но ти никога не си ги поставил сериозно, както сам го описваш в поста си. Ще ти следя темата, не че не ги следя всички теми, но раздвижването ще стане на база цирк, а не на друго. Както виждаш винаги има недоволни. Единия иска свобода, другия десцип, третия на някому фурката и те така. Във форума трябва да има всичко, без да се прекалява. Ако някъде се поотпусне някой то мода е затова. Да вкара ред. Та казвайте си исканията, излагайте знанията си, но без излишна плява. И както казах по - горе. Хора с акъл и образование, а се правят насила на неграмотни и не мога да разбера с каква цел, а след като ги отлюспиш ти се сърдят. Сто пъти го писах вече. Каквито сме ние, такъв ще и форума. Затуй, че не хвърляйте злобни забележки за форума, а го правете такъв какъвто го искате. Форума е отражение на нас самите. Когато има само циркаджии ще прилича на цирк. Когато има ясно изразени теми, които се развиват от интелигентни хара, то тогава ще е форум. Действайте. Вие сте.
Няма как да се постигне това което искаш.:bigsmile:Много интелигенция мина през тоя форум и си замина не точно заради мен.:bigsmile:
Минах едно патладжанче от бурканя през пасатора с много чесън и други му там домашни работи и ще кажа едно Наздраве на всички даже и на тия дето не ме любят,тачат и милеят.:bigsmile:
Днес отивам да си взема едно яйрянче сутринта и гледам приятеля ми г-н Иванов от съседната сграда и той там.
-А честито Даче вече всички пчелари ще сте единни.Нали това искахте от години?
-За какво става дума Иванов?
-За новите табелки вече всички ще имате.
-Абе как стана тая работа не можах да разбера след протеста ни закичихте веднага?
-Е как бре вашия лидер ни светна,оня с бонбето как му беше името не мога да се сетя сега.Той нали се беше закичил с жълта табела и много му отиваше затова реших да не ви деля и вазе да ви закича...:bigsmile:
Всяка прилика с лица и събити е случайна.:bigsmile:
https://www.vesti.bg/bulgaria/nova-i...miasto-6091055
Аз предлагам като влезем в града и да ги мятаме автомобилите на гръб и така да преминаваме. Като костенурки.;)
Тия нови коли с нови камери на КАТ какво да ги правят, да си ги гледат за изложба ли? Трябва да се изплащат. София директно трябва да премине към придвижване пеш и с градския транспорт, ако вземе това да се спазва масово.
Това, при този интензивен живот, да ни карат да се движим с 30 км/ч в града и 80 км/ч извън е толкова глупава идея. Те няма да се замислят как да оправят пътищата за да се вдигне скоростта, а ще я намалят, че дупките са една до друга. Абе, пълни абсурди в тази държавичка.
Закона може лесно да се напише,но той винаги трябва да защитава болшинсвото.Сега се правят такива ,че пазят разбойника за да не го вкарат до живот в затвора,защото ще секнат и парите за адвокати с каквито е пълно в палламента.Ако на водач каращ кола в нетрезво състояние,му отнемат книжката завинаги,секват парични потоци към полиция,съд прокуратура.Ако заедно с отнемането на книжката,глобата е солидна(много по -голяма от рушвета на полицая) ичитави полицаи, глобите да отиват за пътища и т.н.Има богати синчета,които хич не им пука,че ще ги глобят 1000лв.След такова сито,качеството ще е забележително!!!
Днес цял ден ми телефонират колеги и колежки от цялата страна. Всички ме молят да не си оставям каручката в калта и да напиша поне един смислен пост който да го оценят някой хора.:bigsmile:Седнах и се напънах рязко да измисля нещо.Да,ама не-нищо не ми иде на якъля.Може би щото съм по професия Тракторист и форумен шут.:bigsmile:Поседях,поседях,ч си сипах една 100гр. от професорската Хасковска цуйка.:bigsmile:В първия момент нищо,но при седващата чудото почна да се усеща.Дойде ми мисълта за тайната ми съставка която използвам за роеве.:bigsmile:Викам си"Даче сега е момента да я споделиш с колегите макар и с риск да те изкарат пияница".:bigsmile:
Тайната ми съставка е ПРОКИСНАЛ МЕД.Мисля,че вече някои хора ще останат доволни.Наздраве на всички.
Аз ти предлагам ниша на пазара а ти ми скачаш, само ти ме разбра и то погрешно :bigsmile:
Ех, Перо това е Друмев все пак, знаеш че всичко е обмислено независимо как изглежда, ако го напише в "капаните" всеки ще може да го прочета а тук като видиш темата и последно мнение на jdrumev никой няма да си прави труда, и след малко вече е потрупано изчакай малко и ще видиш какво имам предвид. Мале че дълго стана