Преглед за печат
Цитат: Първоначално публикувано от barkov1982 А колко останаха в крайна сметка, че съм забравил:bigsmile: Абе,аз едно кълбе не мога да контролирам ти искас цели 3.:bigsmile:
Ееееей Друмев, на маймуни ни направи да ни слангосваш. :bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Ееееей Друмев, на маймуни ни направи да ни слангосваш. :bigsmile: Като сте мушмороци аз какво да направя.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от jdrumev Като сте мушмороци аз какво да направя.:bigsmile::bigsmile::bigsmile: Бъди просветлението:laughing:
Цитат: Първоначално публикувано от jdrumev Като сте мушмороци аз какво да направя.:bigsmile::bigsmile::bigsmile: Ние сме си добре, ами ти си мушморокът. И то гУлем мушморок.:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Ние сме си добре, ами ти си мушморокът. И то гУлем мушморок.:bigsmile: Щом го казваш ти може и да е вярно.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Ееей, омръзна ми да повтарям. Паша трябва, паша. За инверт няма да говорим.;) На сила се взима, не се дава и да е... Да му го набуташ, ама акъл нема как
Цитат: Първоначално публикувано от barkov1982 На сила се взима, не се дава и да е... Да му го набуташ, ама акъл нема как Аз затова си смених телефона. :bigsmile: То не приема, само предава като изоставена космическа сонда.:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Аз затова си смених телефона. :bigsmile: То не приема, само предава като изоставена космическа сонда.:bigsmile: Сменил си го с по модерен ае са:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от barkov1982 Сменил си го с по модерен ае са:bigsmile: Той телефона си ми е модерен, но номера нещо не може. Друмев не го налучква. Иначе други като го набират - действа. Жорко днес от раз.:bigsmile: