Явно ти не си в час. Матеев отдавна събира гУлемците на БГ пчеларството в хола си.;)
Явно не са толкова големци,щом няма на пазаря Матеевка.:bigsmile:
26.12.2018, 15:38
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Той ще продава пакети по 1,5кг и няма как да му следя якъля.:bigsmile:Аз ще гоня 45 дена продължителна паша.:bigsmile:
п.п.Ако искаш да ти ходатайствам за един пакет,че бройката е изчерпана?:bigsmile:
Ти имаш ли от на бат ти Янчо? Щот аз имам от неговите към къде 5-6 кошера, дали не и повече?;)
26.12.2018, 15:40
Трендафил Дончев
Цитат:
Явно не са толкова големци,щом няма на пазаря Матеевка.:bigsmile:
Нямаш ти, иначе хората се избиват. И ти му заляга две години, нооооо - нямааааа.:bigsmile:
26.12.2018, 16:15
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Нямаш ти, иначе хората се избиват. И ти му заляга две години, нооооо - нямааааа.:bigsmile:
Е няма човека за подаряване,аз пари за майки ако не е по НПП не давам.Това са ми тънкана 50 бр ,а точки вземам за кошерите.:bigsmile:
26.12.2018, 16:18
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Ти имаш ли от на бат ти Янчо? Щот аз имам от неговите към къде 5-6 кошера, дали не и повече?;)
Аз майки имам от проф. само вярно сестри,но гена е важен.:bigsmile:От Бати Янчо/Месията/вземам само беломъдковци Сакарски.:bigsmile:Ти от проф. имаш ли да видиш какво е Родопика
26.12.2018, 16:37
agro
И тая тема стана Друмевка:laughing:
26.12.2018, 16:45
Nik_m
Цитат:
Първоначално публикувано от agro
Не е виновен Друмев, модератора само го подкача а няма кой да чисти по него :) :).
26.12.2018, 16:55
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от agro
Рано ми е за такава марка,но все благодаря за идеята.:bigsmile:Агро при мен са Златаришка Родопика осеменени от Сакарски беломъд търтей ако решиш ще ти пратя да видиш какво е пчела.Ей,от тия зная какво е бледоликия акар.:bigsmile:
26.12.2018, 16:57
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Nik_m
Не е виновен Друмев, модератора само го подкача а няма кой да чисти по него :) :).
Е той ще почисти Ник,но друг път.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
26.12.2018, 17:45
kuline
Цитат:
Е той ще почисти Ник,но друг път.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Той, че чисти - чисти, понякога софт, понякога хард, тъй че... умната, ако не, ще пострада русия. :bigsmile: