Даче сега си със вип статут. Раздвижи форума, инче както каза колегата петер имаше дни в които е пълно мъртвило. Да вземат да те направят един модератор за награда. Е тогава може и да настане малко анархия ама ще се върне доброто старо време :D
То сега не можеш да се вредиш да си напишеш пост, а тогава ще ми пишеш на лични да го банна, че да се включиш.:bigsmile:
19.12.2018, 22:29
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от tarty
Стига де, ще.стана над 100 кг ако изям толкова :).
Че сега нямаш ли толкова?
19.12.2018, 22:30
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Виждал си ти таралеж. Това е някакво подобие на таралежче.:bigsmile:
Е с тия козмитици ко очакваш?:bigsmile:
19.12.2018, 22:31
tarty
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Зърнест или пълно зърнест.:bigsmile:
Ти пък къде се слагаш, аз хляб от една година не съм ял, че се хващало рак за няколко години. То с тия препарати не хляб, а само някакви Е-та се ядат.
19.12.2018, 22:31
Трендафил Дончев
Цитат:
Зърнест или пълно зърнест?:bigsmile:
Типов...……………………...
19.12.2018, 22:32
tarty
Цитат:
Че сега нямаш ли толкова?
Не, но ако ги направя 100 няма вече да вървя, а ще се търкалям.
19.12.2018, 22:32
jdrumev
Цитат:
То сега не можеш да се вредиш да си напишеш пост, а тогава ще ми пишеш на лични да го банна, че да се включиш.:bigsmile:
Лошото е при мен ,че не зная кога да спра.Това някой път изнервя колегите.:bigsmile:Ти ми кажи враговете аз знам от приятелите как да се пазя/Златаришка мъдрост/.:bigsmile:
19.12.2018, 22:34
jdrumev
Цитат:
Типов...……………………...
Правиш богатите по богати.:bigsmile:Набутвай ги с мюсли да им дойде акъля.:bigsmile:
19.12.2018, 22:35
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от tarty
Ти пък къде се слагаш, аз хляб от една година не съм ял, че се хващало рак за няколко години. То с тия препарати не хляб, а само някакви Е-та се ядат.
Янчо, аз колкото хляб съм изял и ям, до сега да съм се превърнал на рак целия. Ха, ха... не е късно. Ако изчезна да знаете - отплувал съм. На някой круиз разбира се. :bigsmile:
19.12.2018, 22:39
Трендафил Дончев
Цитат:
Лошото е при мен ,че не зная кога да спра.Това някой път изнервя колегите.:bigsmile:Ти ми кажи враговете аз знам от приятелите как да се пазя/Златаришка мъдрост/.:bigsmile: