Как успяваш повечето пъти от първия път да накараш хората да ти нямат доверие незнам, но май ти е вродено :)
Ама така е като не се намесва Мотафчиев.:bigsmile:Между другото не го видях на протеста,но сигурно ще лапне 2,5к лв.:bigsmile:
п.п.За нази суполи за други милиони.:bigsmile:
19.12.2018, 22:18
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Малко и с трици маймун плашиш от мен да знаеш.:bigsmile:
Май си забравил, но аз не съм. Че влязох в пререкание заради теб. ;)
19.12.2018, 22:20
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Калеко Алеко
Малееее,Дончев,голям таралеж си пусна у гащите баш преди празниците...;):bigsmile:
От мен бодлите от Жорката Кръстев топките търсим да боднем звездичка на върха на шишарката за Коледно настроение.:bigsmile:
19.12.2018, 22:21
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Май си забравил, но аз не съм. Че влязох в пререкание заради теб. ;)
Оценявам го и съм ти благодарен.;)
19.12.2018, 22:24
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от tarty
Как успяваш повечето пъти от първия път да накараш хората да ти нямат доверие незнам, но май ти е вродено :)
Аз не съм искал да ги карам да ми имат доверие. Винаги искам да гледат с недоверие към мен. А който ми повярва, значи наистина мога да разчитам на това. Значи е разбрал що за човек съм. ;) Янчооо, още един вагон хляб трябва да опапкаш.:bigsmile:
19.12.2018, 22:26
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от Калеко Алеко
Малееее,Дончев,голям таралеж си пусна у гащите баш преди празниците...;):bigsmile:
Виждал си ти таралеж. Това е някакво подобие на таралежче.:bigsmile:
19.12.2018, 22:26
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от ianev
Даче сега си със вип статут. Раздвижи форума, инче както каза колегата петер имаше дни в които е пълно мъртвило. Да вземат да те направят един модератор за награда. Е тогава може и да настане малко анархия ама ще се върне доброто старо време :D
Ане това е против религията ми.Гледай утре съм направил 26т Био продукция.:bigsmile:Толкова пари не съм виждал на куп даже и като продадохме мястото за часните боянски гробища.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
19.12.2018, 22:27
tarty
Цитат:
Аз не съм искал да ги карам да ми имат доверие. Винаги искам да гледат с недоверие към мен. А който ми повярва, значи наистина мога да разчитам на това. Значи е разбрал що за човек съм. ;) Янчооо, още един вагон хляб трябва да опапкаш.:bigsmile:
Стига де, ще.стана над 100 кг ако изям толкова :).
19.12.2018, 22:27
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Оценявам го и съм ти благодарен.;)
Ама го забравяш, както казах по - горе.;)
19.12.2018, 22:28
jdrumev
Цитат: