Първоначално публикувано от
krasimir00
От клипчето се видя , че повечето изказали се не са доволни от това , че Евден еднолично и без предварително съгласуване е задвижил нещо, дето в един момент не е в контрола на пчеларските организации и пчелари, а е в ръцете на една партия, която си е навила на пръста , че ще променя закона независимо дали мнозинството пчелари искат или не искат това. Ми прави са хората , че това не е нещо , което се прави на две на три за месец или два. Вярно , че го понападнаха човека , вероятно за това , че той е дал идеята за промяна на закона за пчеларство на познатия си от патриотите, който пък от своя страна е видял добра възможност партията му да блесне,и веднага е отишъл по медиите да заяви великите дела който ще извършат, независимо за чия сметка и на каква цена. Разбирам мотивите и желанието на колегата Евден да се промени нещо в пчеларството към по добро. Похвално е , че се е нагърбил с нещо доста трудно , но някак си нещата не биваше да стават толкова прибързано. Вероятно ще се наложи да излезем на протест , ако патриотите се опитат да прокарат промени в закона за пчеларство, които почти никой не иска на този етап . Аз съм за промяна на закона за пчеларство , но стъпка по стъпка след добре обмислени и съгласувани решения.