И при мен всичко е нормално с мозилата.
Преглед за печат
И при мен всичко е нормално с мозилата.
Неможем всички да имаме калеми от череша за да сме всички "такива".Например аз имам калеми от грозде-винен сорт.Иначе всичко си влезе в употреба ВО снерглова дъска и др, само маркера още нее,но след месец и половина и той ще влезе в употреба. drinks; drinks; drinks;
Колеги времето е лошо, рапицата при някои цъфти, мед в магазините няма.Какво друго ни остана - ами това, което като народ умеем най-добре.Вадете ракийката и мезето и да сядаме на масата, и след третата чашка да се оплакваме как всичко около нас е скапано, като ни олекне на душата може и по-умно да гледаме drinks; .Извинявам се за черния хумор.Правете добро пък каквото ще да става.
Това лошо време ме кара да си мисля, че трябва резервен инвентар, къде ти ... ракия, мезета.
Моето мнение е че времето е точно като миналата година дори с една седмица по рано върви цъвтежа на медоносите.
При теб може и да е така, но при мен всичко се забавя още повече от миналата.Цитат:
Първоначално публикувано от Aleksey
Поне с 15 дни е назад
Вероятно е така.При вас имаше истинска зима при нас само календарна.Цитат:
Първоначално публикувано от yuri
Тъкмо хубаво ще се развият семействата, че малко поизостанаха с това прекъсване на снасянето на майките.Цитат:
Първоначално публикувано от Aleksey
И някой да вземе да ме вкара в чата, че само на пчелари ще ми станете. :D