Колега звънях ама никой не вдига при вас купиха ли го?
Преглед за печат
Колега звънях ама никой не вдига при вас купиха ли го?
Два пъти съм продавал на въпросната фирма, и не мога да се оплача от тях.
Чел съм и добри и лоши мнения за тях, на кого да повярвш. Впрочем вчера осъществих контакт с тях и ми казаха че преди 2 дена са били в Свищов, след няколко дена пак са в Свищов и селата наоколо. Колко е вярно и колко не е ще разбера до края на другата седмица.
Дайте да се комбинираме с някой от Русе че за 100 тенекии не искат да дойдат да вземат проба!
900 тенекии товарят на камиона. Това е бройката към която трябва да се ориентирате.
Докато пазара е такъв, нищо добро не ни чака. Да се молите и да чакате с месеци да ви развъртат е много тъпо. Има 10- тина изкупвачи. Не ги поставяте в условия на конкуренция. Хващате се за първия който ви е взел проба като "удавник за сламка". В крайна сметка вие сте продавачи и който дойде а стоката първи с парите получава сделка. Ако поставяте нещата на чест (както ви подлъгват) и чакате от един единствен потенциален купувач сделка се прецаквате ЯКО.
В общият случай когато предлагането превишава няколко пъти търсенето на мед, знаете и виждате резултата. Конкуренцията е между пчеларите-кой ще успее да си пласира продукцията. Цената е друга тема. Конкуренция при изкупвачите не съм виждал от както меда беше 5+лв./кг.
Я кажете на вас колеги кой ви купи меда и тези Апимел тази седмица идвали ли са при вас