не са ползвани. но са седяли до такива който бяха ползвани.
Преглед за печат
не са ползвани. но са седяли до такива който бяха ползвани.
Уважаеми колеги,видях се в чудо.Заселих два кошера Р.Д.Когато ги взех бяха в по един корпус на 8 рамки.Сега /2месеца по късно/ са на по 4 корпуса и един магазин.Магазин е силно казано,просто това ми беше последния сух чамов материал.Ако някой от Вас има свободни корпуси,които продава,подарява,заменя или каквато и да е друга форма -ще бъда благодарен за услугата.
Колега,нали има пчеларски магазини?Ако няма там ,аз познавам дърводелец.
Желанието е в твоите ръце.
Коя е твоята книга как се казва???Цитат:
Първоначално публикувано от Бай Пчеличко
Цитат:
Първоначално публикувано от Б.Медаров
На Милан Матич за Фарарите и РД
И аз я имам,търся да закупя ,,Беседи с бай Коста Велчев,,Може и копие.
tube; Никой вече нищо не пише за кошери РД
за резултатите им през 2011г.Доближават ли се по пройзводителност на ДБ-10 рамковият поставени при еднакви условия на пчеларстване
hristo73k, защо реши че първият ти пост трябва да започва така ? Ние сме общество от умни, възпитани и кротки люде, рядко си изпускаме нервите и никога не повишаваме тон. Кажи културно "Здравейте, добри хора", кажи си кой си и за какво се бориш и досега щеше да си затрупан с информация.
РД съм виждал само на картинка, от ДБ10 съм очарован.
hi; Аз съм от Копривщица съвсем начинаещ.
Интересувам се от най-подходящата система за пчеларстване в района ми. Намира се на 1030 надморска височина и има само ливадна паша.Системите от който се интересувам са ДБ10 или 12 рамков дълбоко дъно или РД.
Понеже информацията за РД е много оскъдна във форума реших да активирам позващите системата.Надявам се да бъда извинен ако съм направил лошо впечатление.
Почвай с ДБ10, желателно да е с отделно дъно, че е по-универсален. Дълбоки дъна не ползвам, няма смисъл за мен. За РД - огледай се в района какво ползват колегите и от какво са доволни ако ти кажат ще е добре. Успех !