Първоначално публикувано от
gogoll_78
Поздрави на всички пчелари ,
След дълго четене като "гост" тук , Реших да се регистрирам в форума .
Не съм пчелар /все още ! / ,но имам приятел /двама/ които са такива .Та те се занимават с пчеларство от няколко години и са го превърнали в основна дейност за препитание/ по моите наблюдения се справят много добре/.
Исках да споделя нещо тук в тази тема :
Миналата година единият от тях ме попита дали мога да му доставя някакъв препарат от Русия /за пчели става въпрос / !
Понеже знаеше че аз търгувам с Русия и във града в който се произвежда това са моите приятели , ме попита дали мога да му доставя някакво количество за проба .Прочел нещо някъде и получил много добри отзиви .Та след опити да се свърже и да му "изпратят " е ударил на камък .
Все пак ние сме "ЕС" и за доставки по интернет към нас не вървят!
Това предисловие се отнася за препарат /в последствие разбрах че не е лекарство , а някакъв имунно стимулатор / който се казва : " эндовираза
Произвежда се в гр. Новосибирск , Русия / между впрочем там са съсредоточени всички научни институти в Русия ,,техният "БАН" , само че град./
Успях да го" доставя"/естествено по не официалния начин ! не става по него ! / , та есента правиха третиране /по описанието на производителя и сега коментара е че са доволни . Трябвало и сега на пролет още 2 третирвания да направят .
Пиша това ,защото мисля че може да е полезно и на повече хора .
Всеки може да прочете на официалният сайт за препарата , и да проследи евентуално в техните форуми за отзиви .
Надявам се да съм бил полезен.
п.п. не знам дали мога да качвам линкове ,, но в гугъл ако го напишете правилно ще ви излезе веднага.