Галине на тази цена просто отваряи един магазин в Бургас гарантиран ти че всичко ще се изкупи.
Преглед за печат
Галине на тази цена просто отваряи един магазин в Бургас гарантиран ти че всичко ще се изкупи.
Вторият е много по-зле от първия. Ако го продадеш боядисан, може и бой да ядеш по някое време. Аз лично не бих вкарал пчели в такъв сандък.
И какво му е лошото? Имам някой и друг подобен съндък (такава изработка), останал от преди, живеят си пчелите и събират рат, и за мен мед!
Значи съвета който ти даде колегата, за подвижното дъно и много правилно. Дори сандъка се изработва по лесно,плодника се изработва като магазина.
От пресъхнал материал, изработен посред лято? И с толкоз чепове? Който иска да пробва.
Винаги безиросвам кошерите, преди боя. И този след едно намазване с безир, невиждам какъв ще му е проблема.
стените са дебели минимум 2.5
да знам че чеповете са много някой си играя та ги подлепвам с лепило за всеки случай но материала е като камък и да кажа че съм имал случай изработен от сух смърч без никакъв сък чеп и на първата седмица започна да измята не знам уж беше смърч но ми направи впечатление че беше много мек винтовете влизаха като във фибран сегашния ми вярно съковете са повече но е много здрав
Отговори сериозно като те питат колегите,на мен също ми харесват,но трябва да се знае какво се включва и колко струва.Бъде конкретен и да не възникват повече въпроси.