Да, но не пише дали ще си одобрен по "De minimis 2015", ако се регистрираш като ЗП другата седмица (W26)
Преглед за печат
Искат копие на зеленото картонче,копие на заверен ветеринарно медицински дневник,на банковата ти сметка и лична карта!
В един и същи ден баща ми се регистрира,
като земеделски и подадохме документите.
Извинете, че се намесвам в темата, но не ми стана ясно, ако сте се регистрирали като ЗП сега юни месец това означава ли, че имате право на подпомагане през 2015 и не противоречи ли на наредба №1408/2013? Регистрацията на ЗП за 2015 не приключи ли на 25.02.2015?
Предварително ви благодаря!
Не, аз се регистрирах миналата седмица. Може да се правят регистрации по всяко време на годината и ако има промяна преди следващото потвърждаване (срокът, за който говорите е за един вид презаверка на регистрацията) се прави актуализация.
По принцип много неща не трябва да са такива каквито са, но в БГ е възможно. Дори да си създадеш пчелин през лятото на 2015 и да вземеш пари по горната програма. ГОДИНАТА БЕШЕ ЕДНАКВА ЗА ВСИЧКИ И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ КАЛПАК ТРЯБВАШЕ ДА ПОЛУЧИ ПАРИ ПО ТАЗИ ПРОГРАМА. Та ако ще и те да са 0, 20 ст.