Браво колега , много умно е станало.Цитат:
Първоначално публикувано от forestar
Преглед за печат
Браво колега , много умно е станало.Цитат:
Първоначално публикувано от forestar
Ето го и моя шаблон. Става и за трите вида рамки.
http://s18.postimage.org/mb9tp732d/W...psd9c0fa76.jpg
Засега кова с пирони, но упорито търся компресор и такер.
Един въпрос между другото: компресор с бутилка около 20л достатъчен ли е за такер и други пневматични инструменти (без големи натоварвания)?
Да достатъчен е. В момента има компресори малки в лидъл на 180 лв. Имаше и такери на 55лв
Колеги!
Като говорите за такери,има ли идея да се купува ръчен такер. Дават че покрива голам диапазон консумативи,а не съм работил с такова устройство.
Моят опит говори - лоша идея :D Може и да не съм попадал на качествени такери или консумативи, но не ми е вършил работа ръчния такер.10мм телче в сухо дърво досега не съм видял забито до края... затова се ориентирам към пневматиката.
Нито ръчния, нито електрическия стават за нашите цели, всъщност вършат работа само за бодване на телчета до отворите, по които да се плъзга телта без да се прорязва в дървото. Вярно е, че пневматиката струва пари, но те се изплащат много бързо от спестено време и нерви.
хахахаха :D :D :D ...на тоя ръцете му пречат яко.....а ония го глеат, като че ли пали колайдера :DЦитат:
Първоначално публикувано от Красимир>
И фотосесия му правят. :D
Здравейте,да ви попитам,дали ще има значение горната летвичка на рамката да е 2,5см дебела,а не 2см?Като същевременно страничните ще се намалят с по 5мм.Външния размер на рамката ще е същия(стандартен),само вътрешния ще е с 5мм по-малък.