-
Щом сте почнали с "онова " непознато време. Да продължим.
Среща на добра воля между съветските и американските профсъюзи. Двама от работниците си общуват извън официалностите. Американецът се хвали със стандарта си на живот. Руснакът нямайки какво толкова хубаво да каже, изненадващо го пита:
- Ти , като си толкова добре можеш ли да закъснееш за работа?
- Как? Невъзможно.Това ще ми струва много пари.- отговаря американецът.
- А можеш ли вечерта да се напиеш и да не отидеш на работа , на другия ден?
- Не! Не е възможно! Веднага ще ме уволнят. - отговаря американецът.
- А-а .. Можеш ли въобще да не идеш на работа и да ти водят надница, и дори, и премиални да вземеш?!
Американецът го гледа с пълно недоумение:
- Такива неща никога не могат да се случат у нас!
- А сега, разбра ли защо си трепете президентите!?-смее се руснакът.
-
Двама се оженили.И понеже били модерни се разбрали да не се следят и съмняват един в друг.Само,при такъв случай да оставят по едно зрънце ориз в чаша!Речено сторено.Минали години -одъртели нашите.Една вечер,докато ядели десерта.Съпруга рекъл:Жена дай-сега да видим какво има в чашите?Отворил той своята,а вътре само три зърна ориз.Отворила тя нейната -вътре нищо.Сащисал се нашия и като събрал смелост запитал:Жена,ама ти съвсем нищо ли?Нищо зер?За туй мляко с ориз дето го ядеш,знаеш ли откъде е ориза?
-
Все си мисля, как да повишим цената на меда. Отговора бил да се сеят по-добри култури. Дано арендаторите да ни спасят! https://www.facebook.com/nicolas.tra...3622273364836/
-
Чушка да не люти,жена да не гълчи и мъж да не мълчи-не било! Чудомир
-
Бат Тянко , пропусна - и краставица да не горчи .
Чудомир ми е любим .
-
-
Може и да съберем 25% от форума .
-
Стига бе,не е за вярване.Кой друг?
-
Защо , аз да не съм ,,Лъжлив Съби,, ?
-
А,не разбира се!Извинявай!