От години си работя по моят си начин .
Преглед за печат
От години си работя по моят си начин .
Даскале зададох ти едно въпросче. Май си го пропуснал.:bigsmile:
Даже и в лъжата Модернизаторе има малко истина,но нищо на готово няма в тоя живот.Знаеш от много добри колеги пчелари черпя знания,но не всичко ползвам по причина,че не съм в тяхния регион. Но никога не обиждам и не пиша лъжи за сметка на много колеги.Всеки как си казвал трябва да си мине по пътя.Нали видя нападение на отводка как за 5 минути се оправя.;):bigsmile:Неволята на новобранец ме научи.:bigsmile:Ти си разбрал мисълта на клипа,но миризмата на оцет не си я усетил.;):bigsmile:То не може всичко да се казва,че гледай я пияндурник ,я лъжец те изкарат.:bigsmile:
п.п.Това стана много яка отводка да знаеш.:bigsmile:
Ами използвай красноречието като виртуоз, че до такава степен да разясниш случката, че да ми замирише на оцет без да съм бил там. А не като в този си пост. Нахвърляни думи, а накрая като прочетеш - само глупости. Пример: Нали видя нападение на отводка как за 5 минути се оправя И това. Това стана много яка отводка да знаеш. Хем нападната отводка, хем много яка станала? Сега, ако кажеш, че си изкарал и 70 кила мед от нея, и те признавам.;)