Първоначално публикувано от
Иван_Барабан
Уважаеми Георги, вероятно сте подскочил от щастие, когато сте видял възможност(думата либерална) и помните темата за Истанбулската конвекция, в която също "кръстосахме вербални шпаги", но уви не правите разлика между либерални възгледи в хуманизма и либерално (свободно) поведение в среда със специфична насоченост (в случая - пчеларство). Апропо първата дума, която ми хрумна, когато визирах "оттатък", беше свободия, но ми се стори, че някой може да се обиди, въпреки че е по-точна. Но едва ли е само това подтика да се рои пчеларското форумство - вероятно има други личностни противоречия, дори аз помня сблъсъците по това време на Матеев с Дамянов, но се отплеснах...
Давате ми препратка с либерално управление - вероятно няма да ви надценя, за да си помисля, че и вие можете да направите разлика между либерално управление и липса на дисциплина и самоконтрол.
Относно сравнението с вятъра оставам без думи.
Това е неуместно! Все едно аз да питам: Когато си ходиш по улицата и си говориш с приятел/познат по интереси и се появи някой и започне да се намесва с неща не по темата и покрай него се закачат и други и те започнат, откъсват теб и приятеля ти от съществото на разговора ви... какво тогава правиш? Или му/им теглиш една (което е по-неприемливо) или ги отминаваш и гледаш тази ситуация да не се повтаря като вече не минаваш от там за да не ги срещнеш отново.