Ей, на вас двамата толкова ли ви е акъла, че да измислите нещо различно, а не да пускате едно и също в два форума? :bigsmile: Добре, че не влизате в други. Или влизате? :bigsmile:
25.06.2018, 21:51
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Ей, на вас двамата толкова ли ви е акъла, че да измислите нещо различно, а не да пускате едно и също в два форума? :bigsmile: Добре, че не влизате в други. Или влизате? :bigsmile:
Влизам аз навсякъде.:bigsmile:Проблема ми е че имам приятели навсякъде и гледам на всички да уйдисам.:bigsmile:Чакай да ти покажа как дръпнах назад с 8-12 кг мед от мечтата ми за 155кг.Една мързелива грешка ме дръпна назад.:bigsmile:
25.06.2018, 21:58
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Проблема ми е че имам приятели навсякъде и гледам на всички да уйдисам
Някои приятели май не могат да дишат от толкова голямо приятелство и се чудя кой на кого уйдисва? Егати думата. :bigsmile:
25.06.2018, 21:58
jdrumev
https://youtu.be/SR8uVWc4zdw Модераторе виж една грешка от мързел как може да ти обърка хваленото.:bigsmile:Това щеше да е номер 3
25.06.2018, 22:13
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
А, ето за това ставаше въпрос. Подсказах го на една дама - пчеларка и знаех, че нашичкият няма да и устои и подаде.:bigsmile: Разказах случката и на другите около мен колеги и те започнаха да му "раздвижват" бизнеса. Сега кой печели и кой губи не знам? Дори на мен ми се прииска да си купя.:bigsmile: 5 пити с почти люпещо се пило. Че те моите силните кошери нямат по толкова.:bigsmile:
Пали колата и ела.Кашончетата от мен.:bigsmile:
25.06.2018, 22:15
Трендафил Дончев
Цитат:
Пали колата и ела.Кашончетата от мен.:bigsmile:
А бензина и престоя докато ги правиш кой ще го плаща?
25.06.2018, 22:17
Юрий Цветков
Ти да неси с такси?
25.06.2018, 22:17
Трендафил Дончев
Цитат:
https://youtu.be/SR8uVWc4zdw Модераторе виж една грешка от мързел как може да ти обърка хваленото.:bigsmile:Това щеше да е номер 3
Тук както писа грешката е на пчеларя, а освен брат ти на видеото друг пчелар не видях.:bigsmile:
25.06.2018, 22:19
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от Юрий Цветков
Ти да неси с такси?
Оооооо, благодаря, че ме светна. Защо да търкалям моята и да и търкам гумите когато Друмев ще раздава.:bigsmile: