А стиа ве!
И ти ли ше ставаш найлонковец!?
Преглед за печат
А стиа ве!
И ти ли ше ставаш найлонковец!?
За сега нямам такива планове, може да поробвам на някои кошер но няма да е тази година. Виждам че със мрежестото дъно няма проблем със влагата, това исках да кажа. Иначе при първият ми опит да сложа найлон на кошер щях да го удавя :) През мрежестият отвор на дъното (тогава бях с плътно дъно с отвор 17/17) имаше висулки все едно си под мост а дъното беше ледена пързалка, даже имаше пчели с кънки, тренираха фигурно пързаляне.
Хахаха, понявга с експериментите стават такива резултати. Детайлите са важни, както винаги.
Сега започвам да правя нов модел дъна. При моите намерих минуси и сега ще ги отстраня. Основно идеята я взех от Zayo но съм променил някой неща както ми харесват на мен. Поръчал съм всички детайли и съм купил всички материали и като свърша неотложната работа ги започвам. Таблите ги преправям на всичките кошери и много други неща. С практиката се вижда кое как трябва да е.
Няма да ти дигам пръст, знаеш защо. Даваш лев за сума ти неща дето като ги поработиш две-три години и виждаш че може и по-инак да бъде. Да не казвам и по-евтино, че то при теб не важи:)
Хаа, ти си ми първия в живота! Дето ми вика доктор, па аз не съм такъв да му се не види. Даже у казармата ми викаха инженер, ма и такъв не съм, хаха.
Пий довечера едно питие, черпя те виртуално. Засега;)
П.п. Ника, като се оправдаваш с гена на дядото, що избяга от ДБ, а? :)