В грешка си. Найлоня не съдържа феромоните на, които се дължи успехът на метода с кюлотите на Даката.:laughing:
Е кажи де, кажи, на какво миришат!sleepy; На Друмев, на баба му или на нещо друго? Щом знаеш за успеха, явно е от личен опит.
10.03.2021, 21:43
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Скложи му една мрежа от кумарник отдолу бре.Аз ли да те уча...:bigsmile:
Оффффффффффффф, ти ще ме учиш?! Кога ще стане това бре?;)
10.03.2021, 21:45
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от smsi-h
На баба ти кюлътите ли? :laughing: Не са ли прокъсани от пране?
Номера е да не са прани. Пчелите лудвали по питите - 18 пити с пило.:bigsmile:
10.03.2021, 21:51
jdrumev
Цитат:
Е кажи де, кажи, на какво миришат!sleepy; На Друмев, на баба му или на нещо друго? Щом знаеш за успеха, явно е от личен опит.
На витамини.:bigsmile:Там е най подходящото място и за третиране с мравчена киселина.;)
10.03.2021, 21:56
Кразз
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Ако не са прани, да не стане сакатлък някакъв. Да не да излъчват по-силни феромони и да вземат да си утрепят майката.:bigsmile:
10.03.2021, 21:58
smsi-h
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Дончев, изненадваш ме, днес и циганите си перат кюлотите. Следва логичния въпрос, какъв е произхода на Друмев? Циганин и мангал вечеустановихме, че не е, остават под-циганин, под-мангал, кроманьонец, неадерталец...
10.03.2021, 21:58
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Кразз
Ако не са прани, да не стане сакатлък някакъв. Да не да излъчват по-силни феромони и да вземат да си утрепят майката.:bigsmile:
Това става винаги в края на сезона...;):bigsmile:
10.03.2021, 22:00
jdrumev
Цитат:
Дончев, изненадваш ме, днес и циганите си перат кюлотите. Следва логичния въпрос, какъв е произхода на Друмев? Циганин и мангал вечеустановихме, че не е, остават под-циганин, под-мангал, кроманьонец, неадерталец...
Къде викаш,че пчеларстваш?:bigsmile:
10.03.2021, 22:10
Трендафил Дончев
Цитат: