Ееее,как да докажа че е било отводка.:bigsmile:Ако покажа 12 рамковия сигорно ще помислиш, че е фото шоп.:bigsmile:Според мен или ДАСКАЛА ми е повлиял или аз съм задобрял.
На въпроса ми отговори. Не се чуди какво да ме моткаш.
15.03.2018, 23:53
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
На въпроса ми отговори. Не се чуди какво да ме моткаш.
Не,клипа е от на мама от рожденния ден.
15.03.2018, 23:56
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Не,клипа е от на мама от рожденния ден.
И снимката може да е от тогава.;)
15.03.2018, 23:59
jdrumev
Цитат:
И снимката може да е от тогава.;)
Днес ма изядоха, да направя тая снимка заради един наш колега дето не ги отваря до май месец.Утре ще направя клип мисля да смимам как е покарал лофанта. Става ли?
16.03.2018, 00:03
Трендафил Дончев
Цитат:
Днес ма изядоха, да направя тая снимка заради един наш колега дето не ги отваря до май месец.Утре ще направя клип мисля да смимам как е покарал лофанта. Става ли?
Става, става. И умната.:bigsmile:
16.03.2018, 00:04
jdrumev
Цитат:
Става, става. И умната.:bigsmile:
Споко няма да го орежа няколко месеца назад за да имам готов клип.То червеникавия цвят не се бърка кога е.;):bigsmile:
п.п.Аз мога и русатата,но избора е твой.12 рамковия когато му дойде времето.:bigsmile:
16.03.2018, 00:10
jdrumev
Имам и аз въпрос към теб:
Възможно ли е да има такива майки да не държат меден венец или аз ги държа гладни?
16.03.2018, 07:21
Трендафил Дончев
Цитат:
Имам и аз въпрос към теб:
Възможно ли е да има такива майки да не държат меден венец или аз ги държа гладни?
Майките изобщо не ги интересува какво е това мед. Дори не го и ядат.Те само снасят, ако има къде. А дали ги държиш гладни? Виж какво пише на всеки твой пост отдолу.
16.03.2018, 09:38
jordanov
Цитат:
Екстра! Гледам Атанасов иска да влива кръв, таман ше му нагласиш няколко пакета.
16.03.2018, 10:01
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от jordanov
Екстра! Гледам Атанасов иска да влива кръв, таман ше му нагласиш няколко пакета.
Е той не ще от високото и студеното.По поста съдя ,че търси от лежак.:bigsmile: