Не знам точната рецепта. Имаше и още нещо.
Преглед за печат
Ти колко жертви имаш, и колко магазина сложи!?!
Аз имам 1 жертва, магазините след месец.
Като гледам клиповете в тубата, и руснаците вече се оплакват от закъсняващата пролет.
Жертви 15 от 55 . За 2016-2017 от 210 =(10 ) останаха голям КАСМЕТ .
И аз лани имах доста жертви , но при теб е било погром.
При подвижно след 6 хил. д .слънчоглед и нещо друго дори и трева няма . Слънчогледа е тотално отровен . В един селски двор има повече трева от колкото на полето в 1000 декара.
По мои наблюдения на житото най много ги тровят,а есен ги тровят според мен когато пръскат стърнищата.
Споко, той Атанасов чак тая зима едва, едва казва и той, че 2016-2017 почти ги е довършил. След слънчогледа защо не ги връщаш в населено място? При мен на полето си има пояси покрай пътищата, канали от бившето поливно, тук там някоя гора, туфи с храсталаци, някакви диви треволяци растат там(не знам дали ги посещават пчелите) . От кошерите на полето съм много доволен. Всяка пролет са по-силни от тези в населеното място. Но пък и нямам 200 кошера на едно място, може и това да оказва влияние. Не знам какво да ти кажа, освен, мести ги някъде след слънчогледа.
Всички семена се продават готови напръскани с всякаква химия . Турция е близо и там няма евро дерективи . А и производителите на майки оставам безмълвен .