На принципа съм, че отсвирваш неправилния човек.
Преглед за печат
Още не съм изплюл свирката.;) Ако аз мислех като теб, досега трябваше да отсвиря половината отбор, а ти си капитана и щеше да бъдеш пръв. Това, че те оставям да правиш Делтата на маймуна не ти дава право да ми казваш да го отсвирвам него като правилния човек. В грешка си мила - както се казва в една реклама.
Слънчо , така и така свирката е в теб .
Отсвири и мен .
Единствено , Ванко ме обиди , както преди време излезе приказка за един колега .
Не ми пука .
Даскале имам чувството че всяка вечер четеш Маркс и Енгелс.:bigsmile:Хубавото е в случая,че не можете да изкарете нищо с Бойко /все той ни е виновен/ няма рима и не звучи добре за простолюдието.:bigsmile:
Ама ти много си се окъкал по темата ако не те познава човек ще каже ,че си бил на кило и канче.:bigsmile:
Мисля, че е много за човек който е открил темата.
Това си е мое мнение все пак не мога да коментирам модернизатора.Само дано вие г-н Дончев сте написали тоя пост, че вече не се знае знаели се кой какво трие и кой какво попълва във постовете на хората.
Слушай патило, а не старило.:bigsmile:
Друмеев, не бъзикай котето под опашката, че да не го земеш у ръка.:bigsmile:
Има съгледвачи. Погледни потребителите на линия.
ПП Видя ли как бързо им се доспа :bigsmile:
И малко за разведряване по темата:
- Моше, знаеш ли, че Ицхак станал педераст?
- Верно ли,бе?!? Взима пари назаем и не ги връща ли?
- Не бе, не бе, не. Педераст в добрия смисъл на думата.
А да цитирам ли собствените си постове в които не ви предупреждавам, а дори ви се моля да бъдете разумни. Някой зачита ли го това? Като, че ли не. Или форума ще бъде както трябва, или който не му харесва и ще кара както си знае, просто да си търси друг форум в който всичко е позволено и може да си прави каквото иска. Мисля, че достатъчно изчаквам всеки. Решението си е ваше.
Обидата е сериозна и колкото и да е разумен дадения човек, след като я е изказал, явно разума му го е подвел. Точно разумния човек не би трябвало да си позволява такива неща. Лошото е тук при някои хора, явно интелигентни, а се държат абсолютно като простаци, а не като разумни хора. Извинявам се за израза, но не ми е ясно как го допускат това след като главите им пращят от уж разум?
Е, 7 дни не са нещо страшно, още повече за умния човек. И благодаря за разчистената от плява тема.
Атанасов, аз трябва и да спя чат пат. Ако ти четеш постовете отгоре, отгоре, а някои дори не ги четеш, то аз трябва да ги чета задължително всичките и след това да ги препрочитам за да ги чистя. След това проверявам за някои грешки при местенето и пак ги прочитам повечето. Всичко това го правя за твой/ваш кеф, за да ти/ви е удобно. Твоята плява е най - много и затова не ме дразни. За това не получавам нищо, най - много някой палец забит в някаква посока. Това е. Затуй, че когато имам време тогава ще чистя.
Колеги имам едно питане. Ако лятно време пия джента на плажа може ли да се надженкам и да се чуствам дженхадист/нов вид пияница/по тая конвенция?:bigsmile:
Хехе, напрежение у форума няма, бъди рахат! Компетенция и експертиза пък си има достатъчно;)
Тва 92 какво е, набор? значи си млад, ако е така. Може да си млад, важно е да не си зелен:)
Не съм бря /поизгубил:)/, само се облягам на въжетата в ъгъла да си почина. Се пак сме на годинки, не моем да удържим по няколко рунда на ринга.
Предложение,я дайте да се разберем и да се съберем някъде на една запивка и да се запознаем.Просто предложение,всеки може да измине 20-30-40км.за да се видим.Доста пчелари сме от Търново и около него.Кафета и заведения колкото искаме.Една неделя да разпуснем за 2-3 часа,и да обсъдим най-различни теми.
Rado76,ако искаш може да се срещнем на изложението в Плевен другата седмица!Аз съм решил да обия целият петък там.Миналата година се запознах с някой колеги,с които си контактуваме и по телефона.:welcome:
Поздрави:Цветан Димитров
На твоите години, вероятно и нас ще ни е страх, но аз предпочитам да сваря хитреците там. Какво ще им се случи, само аз си знам. Така, че всеки преценява възможностите си го'син инженер. ;) Защо ли сотаджиите не слагат сирени, за да пъдят наглеците. Ей че глупави. :bigsmile:
Хайде и аз да споделя опит в това:
Моя син когато бе по-малък, бе същия. Като му кажех, че имаме работа на пчелина, все едно го карах да си учи уроците. С годините се промени, вече е 23 годишен и ми е пръв помощник. Къде с благи думи, къде с финансов стимул и т.н. Сега обаче имам друг зор. Последна година е студент и на къде ще го отвее вятъра - незнам и може да намалявам бройката. Та всеки с дертове си. :)
Пращай го при мен за превъзпитание!;)
За децата давам всичко ако и те са отдадени на семейството. Казал съм им, че никой не е пъдарин да вика потях и не сме им слуги (майка им) да ходи подире им.
Получават повече от повечето си връстници, но леглата им и стаята сутрин са оправени преди аз да стана от леглото. В градината ми помагат много, покрай пчелите по-леките неща и като ни напече айде на море.
Балансирам с награди и забрани и се надявам да станат хора ама гаранция "франция":bigsmile:
Някой от коментарите все едно са писани за мен. Като бях по малък трудно се хващах на работа. А сега трудно мога да се спра да не пипна нищо и един ден. Както се казва всичко с времето си ;)
Ха, ха интересни анализи се правят тук. Някой си "подритвал трудовата книжка".
Чудно ми е пък как някой си мисли, че е "Фанал Господа за шлифера".
Ей, младежи, огледайте се, помислете, пък след туй редете, туй дето е минавало на други през главата
Така се хваща занаят Дака .
Днес е Св.Харалампий!!!(мислех, че е утре, но тази г. бил днес)...Честит празник на всички пчелари!!! Пожелавам на всички колеги да са живи и здрави, за да могат да вдигат пълните магазини и корпуси с мед, и дай Боже един силен и спорен сезон тази година!!!drinks;
Пишете, пишете аз ви чета ще дойде видов ден.Ще ви припомня написаното.:bigsmile:
Твоята работа е да следиш за спазването на правилата на форума. Нищо повече и нищо по-малко. Казвал съм ти го и друг път - не се изявявай като цензор на съдържанието на постовете на пишещите, освен ако те не нарушават правилника.
Заради цензората маса смислени хора, които гледаха малко по-далеч от носа си напуснаха форума.
Както и ти мен, какво да пиша и какво - не!
Защото ако помислиш трезво, аз само написах как АЗ си овкусявам меда. А ти, изпадайки в позицията "Гузен негонен бяга" сам вкара вълка в кошарата. Даже и без да се замислиш, че с това обиждаш пчеларите, вкарвайки ги в измислен филм. Всеки с поне минимален опит ще различи меда с лек нюанс на ментов аромат и подправения с натрапчивата миризма на етеричното масло.
Дончев, сакън да не го натириш, че в другата соба, вместо Боян, може да стане някой джендър. ПУ - ПУ да не ме чува дявола. :bigsmile:
Както казваше Петър Вучков и неговия анимационен помощник - ГРЕШКА! ;)
Дай пак! Няма време!
Здравейте.Интересува ме дали е правилно да преместя в момента кошери от точка А до точка Б.Разстоянието е 30км.
Днес е сирни заговезни,ден на прошка.Простете ми колеги ако имам грая към вазе.Аз съм ви простил отдавна.
http://numbokey.com/bg/kakyv-tip-shofyor-si/
Я се пробвайте.:bigsmile:Аз вече го направих
:bigsmile:
Аз съм номер едно на пътя
Не искаме много да ти вдигаме самочувствието, но наистина си номер едно на пътя. Съобразяваш се с обстановката на пътя и обръщаш внимание на безопасността, която е най-важна. Продължавай в същия дух.
Това ми излезна на менblush;
Няма какво да говорим - ние сме номер 1.
Хайде да не спорим - ние сме номер 1.:bigsmile:
Преди няколко часа жена ми стана баба!!!!...т.е. на синковеца му се роди син!!...е аз сега на тази крехка 48 годишна тинейджърска възраст как трябва да ми "вика" детиту според Вас? - според мен "батко"!!:bigsmile:....drinks;
Да ти е жив и здрав внука!
Благодаря Ви много за пожеланията!!!...ако оцелея тия няколко дни след запоите с комшиите и приятелите - ще помагам и още как!!!, само да оживея!!!drinks;
Желая , здраве на бебока , а теб дедо скоро ще те видим в действие . :)
Да ти е живо и здраво внучето и само да Ви радва.Пожелавам му спокойно и щастливо детство!
Да сте живи и здрави и бебето и майката и таткото и бабата и най-вече дядото че да може да дондурка бъдещия наследник!
Честито и от мен,да е живо и здраво,да расте и поеме пчеларския занаят от дядо си.Поздрави.
Да ви е жив,здрав и много да ви радва!Ето кой,със сигурност ще бъде обичан по-вече от пчелите!