Не мога г-н Модернизатор да отворя темата за Био-то табу.Дава ми ,че е заключена.Само за мен ли е заключена или въобще е заключена?:bigsmile:
Преглед за печат
Не мога г-н Модернизатор да отворя темата за Био-то табу.Дава ми ,че е заключена.Само за мен ли е заключена или въобще е заключена?:bigsmile:
Тази тема до колкото знаеш е конфликтна тема. В нея могат да влизат само "модернизаторите", а ти ще влезеш там на п....ден, демек Петров ден, а той мина.;) В темата са допуснати някои неточности или според по - знаещи от мен - ЛЪЖИ. Сега как стои въпросът ще се разбере, като съответните страни дадат някакво мнение. Едната го направи, а ми е чудно, защо другата все още мълчи? Редно беше да има някакво опровержение след като има нападки. Както и да е. Всеки да се оправя.
Ако я е заключил моя приятел от Руся ми намирисва малко на конфликт на интереси в тоя форум.За да си Модернизатор не трябва ли да си безпрестрастен и да не вземаш страна тоест да не лобираш/как го рекнах само/,а той е еднинствения БИОмод в историята на тоя форум.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
И аз, като малък в детската градина си имах любима, но като пораснах и се поусетих, разбрах, че има много любими. От хубави по - хубави. И като тръгна еднааа…, но не е задължително да са по азбучен ред. :bigsmile: Та, теми много. От хубави по - хубави......нали?
В темата за протеста страница 64 е недостъпна, поне към момента. Предполагам, е резултат от "метлата".
Нещо заличено май е имало.