Малееей. Тук бих се пошегувал, но …...страх ме хвана.
Цитат:
Пак питам и вече не само Георги Куров - хранилките ви боядисани ли са изцяло?
Аз ще ти отговоря след като въпроса не е само към Куров. Моите не са боядисани.
Преглед за печат
Ами така е като сте си занемарили форума и не го ъпдейтвате с някоя и друга актуална нова емотикона ...
А за хранилките виж какво казва производителя относно боядисването
Всички повърхнини на капака, дъното и хранилките трябва да бъдат боядисани.
Има и съвети за поддръжката. Аз тях следвам.
Само външната повърхност е боядисана.
Форума не е занемарен, а собственикът не иска да е толкова шарен. Питал съм няколко пъти. Ако реши ще го направи. Но засега е така.
Хранилките са ми пластмасови и не бих ги боядисал. Защо? Ще започнат да се напукват, белят и ще създават още по - големи проблеми с плесените и микробите.
Собственика би трябвало да знае, че целта на емотикона е не да прави форума шарен, а да придаде някаква емоция на поста и тази емоция да стигне до читателя щото просто няма друг начин при липса на личен контакт. Била съм във форум, в който дори и аватари не се разрешаваха, но това са сухарски, супер професионални форуми, където няма шеговити, лековати постове. Сега, ако собственика така иска, ОК - негов форум, негови правила. Аз пък ще използвам все по-често чат емотикони, за да придам някаква 3-измерност на постовете си, но анимираните емотикони са по-достъпни и разбираеми за широката аудитория.
Както личи от цитата, който съм дала, а и от заглавието на темата, говорим за оригиналните полистиролни хранилки. За тях питам дали за боядисани. Пластмасовите е ясно, че не са.
Г-н Дончев, сега е моментът да вземем да уведомим уважавания Ни собственик, че имаме участник, достоен да води диалог с него. Не шеговит и лековат, а истински - пълнокръвен и ползотворен.
П.п. Очарован от съдържанието на предишния пост, да взема да плясна един емотикон, достъпен за широката аудитория - ;)
Няма проблем. Телефона му го има някъде във форума. Ако искате по - бързо да му го намерите, то аз ще ви го напиша. Връзката може да стане и на ЛС, но не знам кога ще се получи отговор. Аз, също съм написал едно искане преди три месеца, но чакам. Участникът, ако желае свръзка, ще я уредя на момента. Сега и аз да плясна един, достъпен за широката аудитория.:P
Не сте врагове, но я кажи кой натопи Друмев пред теб с лъжи, защото по времето когато започна да ми звъни, звънеше и на теб и ти изведнъж от нищото си го блокирал, а още и не ти е минало, иначе той нямаше да е баннат завинаги. Някой много ама много е лъгал по негов адрес и се чудя кой ли ще е?
Баннат завинаги звучи като "прокажен". Ако има грешка, има и прошка. А ако има прошка без вина, още по-добре.
Няма такова нещо. Никой не го е топил, а и да се получат такива неща ги игнорирам. Аз сам правя преценката си за даден човек. Никой не може да ми влияе. Дори тук имаше случай в който баннах един колега за един месец. Обадиха ми се по от височко и учудващо без да съм си давал телефона. Казаха каквото имат. Казаха, че човека е по - добър от ангел. ОК. Може за вас да е Господ, но за мен като не е. Бана си остана. Друмев си го направи сам. Предупредих го няколко пъти, но лигите излязоха повече от здравия разум и вечерта в която получи бан, напълни форума с несвързани изречения и глупости. Оставих го цяла вечер да си мисли, но уви. Продължи. Направих всичко възможно. И сега както виждаш нямам нищо спрямо него и днес например си "дрънкахме" цял ден във форума оттатък. Разберете го - позволявам всичко, след това трия излишното когато вече всички спите, искам всичко да е в разумните граници, но не обичам да ми се разкарват по главата и когато се получи, винаги е коствало на някой нещо. Това е.