Е, 7 дни не са нещо страшно, още повече за умния човек. И благодаря за разчистената от плява тема.
Преглед за печат
Е, 7 дни не са нещо страшно, още повече за умния човек. И благодаря за разчистената от плява тема.
Атанасов, аз трябва и да спя чат пат. Ако ти четеш постовете отгоре, отгоре, а някои дори не ги четеш, то аз трябва да ги чета задължително всичките и след това да ги препрочитам за да ги чистя. След това проверявам за някои грешки при местенето и пак ги прочитам повечето. Всичко това го правя за твой/ваш кеф, за да ти/ви е удобно. Твоята плява е най - много и затова не ме дразни. За това не получавам нищо, най - много някой палец забит в някаква посока. Това е. Затуй, че когато имам време тогава ще чистя.
Колеги имам едно питане. Ако лятно време пия джента на плажа може ли да се надженкам и да се чуствам дженхадист/нов вид пияница/по тая конвенция?:bigsmile:
Хехе, напрежение у форума няма, бъди рахат! Компетенция и експертиза пък си има достатъчно;)
Тва 92 какво е, набор? значи си млад, ако е така. Може да си млад, важно е да не си зелен:)
Не съм бря /поизгубил:)/, само се облягам на въжетата в ъгъла да си почина. Се пак сме на годинки, не моем да удържим по няколко рунда на ринга.
Предложение,я дайте да се разберем и да се съберем някъде на една запивка и да се запознаем.Просто предложение,всеки може да измине 20-30-40км.за да се видим.Доста пчелари сме от Търново и около него.Кафета и заведения колкото искаме.Една неделя да разпуснем за 2-3 часа,и да обсъдим най-различни теми.