Б.Б. мисли за всичко! Б.Б. знае всичко! Дори Господ се допитва до него дали да ни пази или не.Ако не ми вярваш попитай Б.Б. Отговорът му ще започва с - АЗ ...
:laughing:
Преглед за печат
За тоя вирус ми стана ясно, че:
1.Не трябва да излизаш от къщи, но ако е нужно – може.
2.Маските изобщо не помагат, но трябва да ги носиш.
3.Магазините са затворени, но могат да отварят, ако е нужно.
4.В болница не трябва да се ходи, но ако е нужно – може.
5.Този вирус е смъртоносен, но по принцип не е страшен.
6.Ръкавиците не помагат, но са нужни.
7.Всички си стоят вкъщи и всички излизат.
8.В магазините е пълно с храна, но храната в магазините не достига.
9.На децата не действа, но и децата са в зоната на опасност.
10.Оборудването не достига, но оборудването е достатъчно.
11.Има много симптоми за това, че си болен, но можеш да го изкараш и без симптоми.
12.За да не боледувате трябва да тренирате, но във фитнеси, спортни зали, спортни площадки и стадиони – не може.
13.Най-полезни са разходките на слънце и въздух, но навън /особено в парковете/ не може.
14.Дебелите са в рисковата зона, но по-добре да си стоят вкъщи и да ядат нещо.
15. Не може да ходиш на работа, но трябва да работиш.
16. Не получаваш заплата, но трябва да плащаш сметки, все едно получаваш.
17. Не се знае с какво се лекува вируса, но всеки ден има излекувани.
Точно затова сме се разпищолили, защото не сме видели четвъртития. Много се дразня. Едни могат да се ограничат и жертват удобството си за общото благо, други се държат все едно не става дума за тях. И аз и жена ми спряхме работа от 13.03., детето от тогава е излизало точно веднъж за 20 мин. във виелицата по време на първия пролетен сняг. И в следващия момент виждаш хора дето си се шляят по улиците барабар с малки деца, дори бебета, колездачи навсякъде щъкат, пенсионери се мотат безцелно, а ужким най-вече тях пазим. Е ми не сме народ. И си заслужаваме съдбата.
Не правиш добре, ако не си изкарваш детето на чист въздух.И моите не бяха излизали повече от месец, но вчера и днес си бяхме по село.Ходихме на овощната градина, водих ги за риба и са доста доволни. Имам приятел лекар, който ми каза, че по този начин, неизлизайки, остават без имунитет.Според мен на чист въздух е хубаво човек да излезне поне за час, независимо от мерките. Нали идеята е да нямаш контакт с други хора, за да не се заразиш или да пренесеш заразата ако си заразен.
Много ми е странно като видя хора по улицата, които носят маски.Интересно ми е как ще се заразят на улицата, нали уж става по въздушно-капков път. Абе с тези мерки си прецакахме и без това слабата икономика.Ще дойде време много скоро, когато на хората няма да им пука за вируса като са без работа и нямат пари.
Мнение от Америка. https://m.fakti.bg/mnenia/464570-pre...k*****➤*****
Чети и това което не са ти разрешили от "Партията-държава". Китай вече възстанови 80% от производството си.До 3 месеца отново ще дърпа световната икономика.Да , ама това не е по вкуса ти явно.Трябва да се сее страх и безнадежност у хората.Това е линията на "партията".А тя е права.И каквото каже Б.Б. е божие слово.Аман от комунисти.
Не се правя, това съм учил и завършил, с това си изкарвам към момента прехраната. Разбира се, че чета и гледам по света какво се случва и знам, че от нас не зависи голяма част от случващото се в момента. Но все пак е важно да не спираме работа, защото един от двигателите на икономиката е платежоспособно население, което да потребява.И да, прав си, че ще дойде момент , в който ще се произвежда, но няма да може да се продава заради безпаричие.