Хайде Емко .Какво направи ? Отвори ли кошера ?Чакам да чуя резултата ,че и аз съм на същия хал .
Преглед за печат
Хайде Емко .Какво направи ? Отвори ли кошера ?Чакам да чуя резултата ,че и аз съм на същия хал .
То вашето не е хал. Вашето се нарича цайтнот!
Всичко беше наред ! още след като станах от компа и отидох да паля пушалката и да се въоража с инвентар всичко беше намаляло драстично... Имаха 3-4 сухи маточника на крайните пити , но не бяха довършени и ги премахнах . Имат 7-8 пити с разновъзрастното пило както и около 2 пити новоизградени от преди около 20-25 дни . Едната за осеменяване а другата вече се бяха излюпили.Доста мед и малко прашец 2-3 пити . Имаше и по няколко изградени магазинни пити с около 30% нектар. Смятам ,че близките 20 дни може да съм спокоен докато се излюпи пилото . Чакаме хубаво време и поне мъничко акациев мед :)
Дамянич, какви са тия частни видеоклипове? Емко и Женя, хвърляйте книгите дето сте ги чели!
Земляк ,не знам за Емко ,но аз отдавна съм ги хвърлила на тавана .Даже съм забравила вече да чета .Децата ми четат и пишат на компа .
Ето го пакосника
Прикачен файл 6626
Прикачен файл 6627
Прикачен файл 6628
Това е по-послушният който направих и 1на отводка началото на април от него
Прикачен файл 6629
а това е майката която се излюпи на отводката (много и се радвам)
Прикачен файл 6630
Наистина и аз много им се радвам .В нашия край не съм виждала такава светла и с такива шарки .Моите са всички тъмни .Почерняли от плажа .