Аре честито....чекай тъщата по рейса, жената по натам......и да знааш: НИКАКВИ рекламации !! drinks;Цитат:
Първоначално публикувано от Лалов
(добре, че жената нема регистрация тука )
Преглед за печат
Аре честито....чекай тъщата по рейса, жената по натам......и да знааш: НИКАКВИ рекламации !! drinks;Цитат:
Първоначално публикувано от Лалов
(добре, че жената нема регистрация тука )
Искаш ли да си направи? cool;Цитат:
Първоначално публикувано от Румен Димитров
IBAN на ЛС ти пращам :D
hi;Цитат:
здр колеги тарсиа да закупиа една оплодена пчела маикаа,ниакой ако има да ми звани на тел.088... ,много штесам му благодарен.
....макя ѝ и маикаа
sadsmile;Цитат:
След време тези неща ще са даденост,няма да има кошер без тях.Не си затваряите очите за новите идеи,още повече те не са нереални,до преди няколко години беше апсурдно ,,пласмасов кошер,дълбоко дъно,ел.центрофуга,наилоно и основи и какво ли не,,Ако тези неща ги кажех на дядо ми(лека му пръс)сигурно щеше да каже като вас,че са глупости и невъзможни.Матеев Наздраве
По скоро мъкаааааааааа........Цитат:
Първоначално публикувано от Румен Димитров
velichko32 - уникален
купих три отвотки миналата година за сега са добре слойих лети 8 март слагах им малко сироп апинвер и сръбска храна им давам имам много млади пчели двата кошера носиха прашец здраво до преди 5 дена на 20 им сложих пак храна че я бяха изяли даите савет ако задаржи това студено време да не ги уморя а вчера им сложих мед в хранилките кошерите са дб а питите по 5
....и после я съм бил виновен, че пишем диалектично :DЦитат:
Първоначално публикувано от некой си
Цитат:
Първоначално публикувано от некой си
Румене разликата между "колегата" и теб е като пеленаче и възрастен .Пеленачето като се наака всички го приемат за нормално даже му се радват обаче насирането при възрасния екземпляр не се приема толково въодушевено.Цитат:
Първоначално публикувано от Румен Димитров отговори и
разликите в приемането при двата индивида идва от количественото натрупване wink; drinks;