Tц Тц Тц. До къде стигнахме Юри до къде... Да нямало равнопоставеност и искаме пчеларите да са обединени, няма как да стане. С тези призиви пък още по малко. Честно да си кажа хубаво че колегите с който главно си комуникираме няма подобно закостеняло мислене. То не стига че повечето хора навсякъде се чувстват не равнопоставени (смачкани) ами и тук да е така. И какво като повечето "нови" пчелари са започнали да се занимават с пчели заради парите. Какъв проблем има в това че хората искат да препечелят нещо аз съм един от тях и не го крия каквото спечеля веднага пак го влагам с тенденция да се разширя един ден и от това да се издържам. Нито бъркам по джоба на някой, нито му искам субсидиите още по малко съм седнал да се моля на някой за помощ. Между другото всички "стари" пчелари сте много отворени за помощници ако някой младок иска да подхване занаята. Но какво се получава направо му изпивате соса от бачкане и после айде един буркан мед и по живо по здраво.Ама щом сте решили да се делите няма проблем. Той Моллов си го каза ние профисионалните пчелари няма да вдигаме цените. Ми ние какви сме вероятно за теб както и за него сме никакви......
Не отиват такива думи на модератор. А да колкото до опита който викаш че се цени 10 години се занимавам с информационни технологии да ти кажа ли колко се цени точно Нула. Това да не ви е София с големите заплати и превилегии.