ха ха кокошката като бягала от петела викала: много бързо ли бягам? :bigsmile:
Преглед за печат
Пчелните майки са уникални развратници... За минути оправят цял футболен отбор търтеи... :)
Имам един кошер с много малка майка.
Намирането и е мисията невъзможна, 1 година (когато отварям кощера) я търся и чак сега я открих та я маркирах.
Голяма е колкото пчела а нейното семейство е много добре развито.
Абе пчеларите сме големи шегаджии,пък няма много вицове за пчелни майки,аааdrinks;.Една друга тема също буди любопитството ми - колеги,какво може да споделите за оплождането на лунна светлинаinlove;(говоря за пчели,не за вас). Сега чакам коментари за шампанско,хайвер и свещи или шопска салата,ракийка и народна музика....cvete;
Колеги,извинявайте,сега виждам че има тема за това.
Заглавието е подвеждащо-опложданвето всъщност става късно през деня, а не през нощта.
Които иска може да прочете повече тук:
Имам една странна майка с дни няма пресни яйца в отводката и изведнъж зареди няколко пити после пак спре за 10 дена и пак така.
След първото спиране бях решил да я махам, отварям и гледам заредила 4 пити с яйца и я оставих след това през 3 дена слагам пита за градеж и пак не виждам да работи за разлика от останалите отводки.
Вчера отивам пак да я махам и гледам 4 пити с запечатано пило от предния напън и 5 пити с пресни яйца, та явно има капацитет да работи ама когато си иска.
Та пак я оставих и се чудя какво да я правя.
Не ми е зор за това не я и смених, интересно ми е да видя какво ще стане. Пчелите 2 пъти залагат маточници, запечатват ги и после сами ги унищожават и пак белязаната майка.