Оставете чиляка на мира бре! Чак се чудя на някои, които до завчера му одобряваха постовете, а днес вече са му ядосани. Да се смея ли, да плача ли.
Преглед за печат
Оставете чиляка на мира бре! Чак се чудя на някои, които до завчера му одобряваха постовете, а днес вече са му ядосани. Да се смея ли, да плача ли.
Милиционерска душице, дразниш и предизвикваш да слезем в мръсната локва простащина с която се храниш. Пак повтарям. Смрадта що разнасяш прогони нормалните пчелари от форума им. Единственото обяснение , че още те търпят е желанието на Матеев да закрие форума поради липса на пчелари в него. Пак простащината ти се превърна в основна тема на дискусията. Присъствието ти сред пчеларите води само до опростачване на всяка нормална дискусия.
1.Те трътките че са две, две са. Това е ясно на всички, пък и народа отдавна е казал: "Една трътка - насрана трътка".
2.Кой ти мърка на тебе? Кой те ебава за слива, че и да ти мърка?
3.Намери се Спасителя! bow;bow;bow;:laughing:
4.Те последните две изречения, не се ли отнасят за теб?
Я сега кажи, кой колко пари взе за системата?:cool:
Ето как, без да се усетиш признаваш, че участието в тая система "не е наложително", сиреч: С нея и без нея - все тая!
Друго кажи - След като за себе си знаеш, че няма нужда от системата и явно отпадат официалните хуманни подбуди за дейното ти (да не кажа решаващо) участие в нея (и то точно в този вариант)... кажи ни, каква е далаверата?
Бий си един че да спреш да се чудиш. Ще ти помогна. Не съм му одобрявал постовете, просто НЕодобрявам начина по който сипете такава злъч и омраза, и се нахъсвате един друг, срещу него. Бати и пичагите, АТЦ бил трагедията на БГ-пчеларството и най-вече на форума. Ужас.:crazy:
пп. що ли ти пиша, сега ша ма убийш пак.crying;
То и на мен, а предполагам и на всеки друг нещо не му харесва, да ама не сме се събрали да се харесваме. Всеки си има неговите плюсове и минуси, пречупени през призмата на другия. Та така де и аз не приемам някой да ми джурка манджата. Туй ще рече ли, че на мен като не ми харесва нещо, то трябва да си мълча и да клюмам одобрително с глава, разбирай да палцирам? Форума тотално се префасонира - намекнах в някоя тема. Е, сега да ви казвам ли, че не ме кефи това? Ами просто подминавам постовете, че дори и темата и това е. За каква злъч говориш и ти? Посочи!