Първоначално публикувано от kosta zhelev
Здравей Танаси!
Това е вече конкретно.Значи виж сега ,аз използвам второто продължение на система Фарар.Това е момента, когато се принуждава семейството да продължи своето развитие.Като противороев метод и отдаване пространство на майката за осеменяване.Но забележи, не ползвам ХР.Това е противопоказно за работата по този начин.За целта аз ротирам две магазинни надставки.Това е отделението на Фарар,което управлява цялото семейство.Точно тези две надставки.Но същевременно и обръщам целите надставки на 180 градуса.В друг случай се прави само с едната.Зависи ,колко искаш да стреснеш семейството.В моите условия аз не развивам толкова огромно семейство,че да отнемам цяла надставка.Но се налага и понякога и това.С нея се оформя отводка с придаване на маточник или майка в клетка.Тя стои в комплекса от компоненти съставляващи целия кошер.На мястото на тази надставка аз слагам такава ,но с основи -всички пити са такива.Не ползвам оплодни сандъчета.Това е самата надставка.За първата част от кошера е друга система.Основното ядро плодник е ЛР корпус.Той и тези два магазина са плодното тяло на този кошер.Той не може да се нарече никак.За сезона се изразходват поне още два магазина.Но може и само един.Не работя с ХР.Макар да се препоръчва това.Не ограничавам майката в никой момент от сезона.Това го прави меда.И магазина с основи.От теб зависи къде го поставяш магазина с основите.Той е ключ.С него отключваш или заключваш реакции на семейството.Той е управленченски лост.С две три рамки не се постига нищо.Но запомни това действа само през май и юни.След това лостовете са други.ЛР корпус е отличен начален старт.Той притежава обем изцяло отговарящ на потребностите на средно по сила семейство.Такива са моите, когато излизат от зима.Такива ги повелява природата.Но това е само привидно.Този обем се усвоява особено бързо ,ако си започнал подбуждане много по-рано.Моите не спират да внасят отвън.В предишни мои постове съм писал за това.Но това е нещо, което го изтриха умни глави.Това беше на друго място.Ако те интересува нещо конкретно може да опишеш,какви цели преследваш.Недей да разваляш цялата Рутова система.Така както е описал работата господин Клейтън не може да се впише в нашата природа.Има подводни камъни.Моменти където системата издиша.Затова и аз се спрях само на управлението на системата .Тя е много гъвкава и практична в сравнение с другите описани от литературата.В това отношение друга втора няма.
Колега Станко ,наричам тази система -Южнотракийска низина.А технологията -Костова.Това, което съм споделил ,не изчерпва в никакъв случай цялата технология.Има толкова важни моменти,че не може да се получат добри резултати ,ако се пропускат някои.Надявам се да тренираш прозорливостта си и да проявиш въображение за примера, който дадох.Искам да подчертая,че конструкцията на тази система в момента търпи корекции.И промяната ще даде други опции.