Е ти май вече си се разчупил;)
Преглед за печат
Е ти май вече си се разчупил;)
Аз карам на мечти вече 4 години, но нека да не забравяме, че хляба и сиренето струват пари, и че валяка на действителността безжалостно смачква всеки един мечтател с големи илюзии ......... :)
На теория пчеларството изглежда много печелившо, а на практика е една бездънна черна дупка, в която можеш да налееш всичките си спестявания и целия си живот (като труд), без да получиш нищо като краен резултат. Те черните дупки си го имат това свойство - всичко поглъщат и нищо не пускат навън.
По принцип аз бих се намесил в тази тема и бих ви публикувал професионални счетоводни данни за действителните реалности в пчеларските сметки, но се безпокоя, че цифрите няма да ви харесат, и пак ще ме разпънете на кръст. Вече имам комплекси от този форум, когато трябва да публикувам информация, която не ви харесва, и която разбива дълго градените пчеларски илюзии.
С най голямо удоволствие бихме разгледали тези счетоводни данни тя и без това темата доста се смали .
Давай Матеев, и по добре на кръст, вместо да те сочат с пръст, че си премълчал ! Иначе всеки дори и тайно си е направил бакалските сметки и на сухо си преглъща "успехите" ! Пустата любов по някога ни води към дъното, ама любов ! Малко са бившите които след 5,10 или 50 г. са си казали: сметката куца! Всяка работа, респективно бизнес е свитък от илюзии, въпросът е какво точно се търси, а разочарования всеки ден и от всякакво естество ! То сиренето вярно е пари, но явно краварите и овчарите не си правят и те сметката, защото като ги гледам и те боси ходят ! Други са проблемите и всички ги знаят !
Това е доста любопитен въпрос , и аз да добавя една питанка ( не към Матеев а към всички ) - колко време отделяте седмично за пчелите/пчелина си ?
Много хора пишат за цената на труда , 22/23 раб. дни на месец - колко от вас ги отделят само за пчелите ? или работим по толкова само да лъжем НАП и МЗХ :)