Благодаря за препоръката, но не искам,и аз мога да чета. Ела ти да мъкнеш туби за толкова кошери, аз съм много мързелив. Когато си взема работници ще помисля по въпроса, все пак тогава някой друг ще върши работата
Преглед за печат
Ашколсун. Пак оплескахте и тази тема. Този път без мен.
Внимавайте какво пишете, че да няма "изненадващи" проверки.
Аз пчели нямам! Какво е туй пчела?!?! - В Русия съм, в Русия съм!
Направо си пуснете данъчната декларация във форума, че по-бързо ще стигнат до НАП !!!
Така и не каза тези 30 000лв. от колко кошера са дохад.Сега мина на пластмасови основи и доби восък-6000 лв.Тази година откъде ще го вземеш восъка.Каквото пиша го мисля , а на теб не ти се вързва, защото не ти отърва. Не си спомняш за онези 25 000лв., така ли.
Оооооох ще ме умориш, не са 25 000 лв , а 25 000 евро. Аз нямах татко пчелар да ми подари първите кошери, затова купих. При кандидатстване по програма ти трябват X-бройки, зависи по коя мярка кандидатстваш. Никой не ти пречи и ти да ги вземеш, но вместо да подаряваш 10 000 лв по-добре дай 100 лв на някоя фирма занимаваща се по програмите да ти отвори очите. Ако и тях не искаш да дадеш,изгледай клипа който качиха в форума, там поясняват по кой и за какво може да кандитатстваш. И забрави тази жалка три годишна програма по кояято се бориш всяка година.