Благодарности ,колега.На пълно бях забравил.Мисля обаче ,че трябва да се представи самия дневник.Там могат да си направят копие ,ако им трябва.
Преглед за печат
Благодарности ,колега.На пълно бях забравил.Мисля обаче ,че трябва да се представи самия дневник.Там могат да си направят копие ,ако им трябва.
Днес минах през ДФЗ в Бргас.Ако някой още не е ходил да информирам ,че искат копие на дневника.На мен ми направиха ,но първо ме нахокаха.Всяка страница трябва да е копирана на отделен лист.
Като става дума за даване на пари от девет кладенеца вода те карат да носиш, а не дай се боже измислят нещо като данък на кошер да се дава, то тогава ще намерят всички пчелари, било регистрирани или не само и само да им вземат паричките. Как не улесниха малко нещата и защо се делят пчеларите? Нима не заслужава всеки някой лев? Без значение каква е програмата.
Навярно и в техния бранш ,нещата опират до възпитание.
Ами добре е и ние да си прочетем предварително изискванията и да отидем що годе подготвени.
Здравеите искам да ви попитам след като сам още новак в пчеларството то 2 години имам кошери започнах с 5 а сега имам 20 и преди 2 седмици се регистрирах като земеделски пройзводител та искам да питам мога ли и аз да кандидатствам за тия 6 лв и как още ми е много трудно с тия програми но ще сам благодарен ако ми обясните дали мога и как или дами дадете линк да прочета
Привет ,колега. За тези 6 лв. не се притеснявай.Кандидатствув нето е лесно ,стига догодина да решат да отуснат.Току виж не са 6 лв.,а 26 лв.Това се води подпомагане на пчеларите.За програмите сигурно ще получиш отговор от колеги работещи по тях.
Добре ама каде и какви докоменти са нужни ако може малко да ми се разясни
Колега тези пари се дават по де минимис..Това са пари от Фонд земеделие за подпомагане на животновъди , включително и пчелари.Но нито се дават всяка година нито и размерът им е фиксиран. А когато решат да подпомогна ЗП , има срок в който подаваш заявление в ФЗ придружено с други документи.