Да ЗАКЛЕЙМЯВАТ мишките.:bigsmile:
Преглед за печат
Всичката работа хубава , но да си пускаме тук във форума информация , която сме си я чели, чели, няма смисъл. Въпросът е как да на караме тапирите да я ядат и купуват, инъче ще си пълним фризерите с прашец и какво от това!
Калински тук ще ти отговоря на молбатати за алергиите в другата тема да разкажа, че на морнезатора му се разката фамилията да премества теми.:bigsmile:
При мен нещата станаха от един зъб.Зъболекаря искаше да го извади нямало начин да се лекува, но мога да опитам с клей.Било антибактериялно и можело да помогне.
И аз като почнах всеки ден пълня зъба с клей това няколко месеца.Дойде пролетта и отидох на пчелина за първи преглед нищо не се случи през деня, но презноща се подух като плондер под очите.Така няколко пъти.Първият път даже ходих и в спешната да ми бият орбазон.Тук мога да кажа че той не помогна при мен.Една лъжица мед оправи нещата първия път.На втория път медът пък не помогна и ходих на лекър който ми претписа антибиотик отока спадна бързо,но не ми излекува алергията.След като се останови от какво е спрях да ползвам за зъба клей.Сега вече нещата се оправиха нямам проблем,но алергията си я докарах сам.Когато се подувахчетох много по темата и разбрах че много хора имат алергия към пчелни продукти процентите бяха големи.
Така че Калинския е прав , че докато не се провери от какво е не може да се плюе фирмата.
https://s14.postimg.org/irg270e4h/575715243_DF.jpg
Е то как изглеждах само от допир с клей.