Евгени, знам, че се учиш от професионалисти. Това е една от причините за да те чета с нестихващ интерес. Може би щото никога няма да стана професионалист.
Но нека съобразим в кой раздел сме, да оставим за няколко минути професионалистите да си гледат бизнеса, пък ний да погледнем от нашата камбанария. Опасявам се че при техниката която ползваш, за да вкарват мед в магазина през август, кошерите ти трябва да са на средата на хубав блок слънчоглед. Всъщност не знам дали това ти е цел, все пак добиваш и прашец, въпреки всичко преди повече от година си позволих да ти дам един съвет /16 стр. на темата "кошер ЛР-методи за пчеларстване"/. Интересно ми е дали си направи подобен експеримент. Ако да, би ли споделил наблюденията си ? Благодаря.
Към начинаещите колеги. Репликата ми разбира се беше с провокативен характер. В зависимост от целите и условията магазините се качват и свалят когато му дойде времето. Даже не изключвам вероятността да съществуват техники при които магазина се сваля непосредствено след поставянето му. В пчеларството не винаги две плюс две е равно на четири и още по-рядко черното е само черно, а бялото - бяло.