Първоначално публикувано от
rosty_sz
Здравейте. Пътувах няколко дни и сега виждам, че от Апитрейд сте ми отговорили. Вашите отговори не ме задоволяват но това си е мой проблем. Колкото до въпроса който не сте разбра, ще дам разяснение. На графиката се вижда, че ДА има спад в цената но той далеч не е 25%. Изкупвачите в БГ ни смазвате като използвате тенденцията на спад в цената на международните пазари и сваляте цените до такива нива че ......
Опитвате се да изкривявате думите ми и да ме правите смешен като казвате, че си мисля, че посредством скриване на обяви във форума може да се влиае на международните пазари. Повтарям, скриването на обявата ви беше един съвсем интелигентен начин да изразим нашето отношение към съдържанието и. Моята идея беше да ви "светне лампата" и съм сигурен, че съм постигнал целта си.
Искам да обърнете внимание, че говоря за неща свързани със всички фирми изкупвачи и не упреквам персонално вас, а упреквам целия ви сектор.
Радвам се, че ни обръщате внимание, но и знаете какви са рисковете от това. Все повече изпадате в ситуация със трудни, че и невъзможни отговори.
На въпроса защо сте лошите, ще ви отговоря така - " Каквото повикало, такова се обадило" Искам да кажа, че не може да се подигравате по всякакъв начин с труда ни (измислени проблеми със изследванията, не спазване на никакви срокове, не спазване на уговорки за цени, цени на най-ниското ниво в Европа) и да очаквате друго отношение.
Благодаря.