То, че съм гламав, гламав даже и по-гърба, но аз не мога с кола като брата там той е тънак специалист.Аз мога с лопатата демек да копая само.:bigsmile:
Преглед за печат
То, че съм гламав, гламав даже и по-гърба, но аз не мога с кола като брата там той е тънак специалист.Аз мога с лопатата демек да копая само.:bigsmile:
Майтапа си е майтап но супер модернезатора е прав за слаби места в охраната които може да се използват от злонамерени колеги.Преди години като почнахме да отглеждаме пчели почнаха да ни изчезват майки,като не разбиращи мислехме че ние сме ги убили.След 2-3 години проблеми с майките дойде видов ден и случайно човек с който бяхме на почашка сподели че бай еди кой си ни помагал за кошерите.Тоя бай умря и проблемите се решика.Да уточня възрастен пчелар беше да не си помислите друго.:bigsmile: След година почнахме да имаме проблем с отводките.Вече бяхме по навътре в материята и усещахме, че някой ни краде.Не можеше нищо да направим защото не живеем в пчелина.За 3 дена бяха ни опоскали 23 отводки и аз нали съм си гламав реших на следващата година всички отводки да ги направя от най калпавите семейства на хубавите сложих магазини да се мисли че е основен кошер.:bigsmile:Абе гламав съм си и те това е.Другарят Х пак ни навести в началото на Август от 250 кошера му останаха на пролет 20.Какво да кажа повече оня отгоре гледа някой може да не вярва в тия сили, но аз съм убеден че има сила която наказва злонамерените пчелари.
Никъде не съм твърдял, че си глупав. Май пишем за различни неща, но така е, като се пише за рояци в друга тема.
Ето това ти са дивотиите, да не ползвам друга дума, но щом си ги харесваш-няма проблем.
Ей, ама как ме дразните. :bigsmile: В момента ти. Обяснявам. За първото - не искам някой да ми прави нещо/лъже, краде..../ и аз да седя като медуза разнасяна от течението.
За второто - имам предвид, че ако не внимаваш в час е възможно да те банна. Шегувам се. :bigsmile: Това е. Както казваше един за цифровата телевизия.:bigsmile:
Ето и отплатата за бирата.
За да сте добре защитени, за да сте добре залепени - ползвайте уредите на tsc1, но за всеки случай, ако спре тока или изтекат батериите, дръжте пушките заредени и коловете неовлажнени.:bigsmile: Шпорчетата незамарени.
Сега някой да не ми каже, че му вадя шпорче. :bigsmile: