Напиши какъв ти е терена, правоъгалник, квадрат или друго. Кошерите можеш да ги сложиш на метър един от друг/колкото да влезеш между тях/,а може и по малко, зависи как ги отваряш. Прелките е хубаво да са на изток или югоизток.
Преглед за печат
Става въпрос за 4 успоредни редици кошери, разположени на бетонова площадка с неправилна форма, може да се разглежда като разностранен трапец. Редиците са успоредни на основите на трапеца. До дългата основа на трапеца са първите две редици.Първата редица гледа на изток, втората редица гледа на запад. Между тях съм си оставил място, колкото да минавам с количката. При късата основа на трапеца са третата и четвъртата редици. Отново едната редица гледа на изток, другата - на запад, между тях пътека за количката. Става така, че прелките на втората редица гледат срещу прелките на третата редица, на разстояние 1,9 метра. Това дали е проблем ми е въпроса?
Стигнах до тази конфигурация, за да минавам при работа винаги при гърбовете на кошерите, без да се мотая пред прелките. Ако ги наредя редица след редица, ще имам само по метър между редиците и при работа ще минавам току пред прелките на съседната редица, което не ми харесва.
Има ли разстояние между кошерите в самите редици, или са плътно един до друг?
В самата редица са долепени по двойки, между две съседни двойки има междина, колкото за още един кошер. Като вдигна капака, мога да го сложа както върху съседния кошер от двойката, така и в междината, директно върху стойката. Стойката е обща за цялата редица и е прекъсната само на едно място, където има централна пътека. Днеска, като ги довърша, ще пусна една снимка за ориентация.
Не ме стърпя и щракнах едно фото на недовършения обект. Отдясно са довършените, отляво - недовършените стойки.Прикачен файл 7503
Добре е направено.Не се сърди,ама бетона и желязото ми идва малко множко.