Код 21 за кой вид пчела.
Преглед за печат
Дака на мен ми липсва практика ама на КОД 21 му липсва теория. За да имаш добра практика трябва и да се подготвиш теоретично.Затова всички стари кучета постоянно пишат чети, чети,чети
Е в клипа казаха 25 декември,аз четох 21 декември някъде.Тоя човек Симеон съм го срещал на един семинар ли беше не помня ще излъжа.В сградата на икономическия университет беше притеглих го като много умен човек.
Дака ако има човек в форума който разбира от генетика то това е Дони (факт е че прави Бъкфаст (по интересувай се какво е по особеното на Бъкфаста) и хората закупили майки от него са доволни). Ще си позволя да го цитирам от архива:
цитат:
Що се отнася до цикъла - пчелите започват да се люпят на 19-ия ден http://beehoneyportal.com/forum/imag.../icon_wink.gif и толкова беше с акара - но това ще бъде нова тема.
Европейските- Да. Африканските - дори още по-рано.
При Карниките цикъла на развитие е средно 20,5-21дни, при Италианкинте -средно 19,5-20,5 дни, при Кавказките - плюс половин-един ден от това на Карниките.
Всичко добре, но само не разбрах какво е общото между малката килийка и продължителността на цикъла на развитие на пилото (който сам по себе си пак не е достатъчен за пълна устойчивост срещу вароа). Индукцията крие огромни рискове за грешка.
Доста нескопосано го копнах ама не знам как ама става ясно за какво иде реч
Утре да но има време и си каже мнението
Дака абе тия пчели са ни взели акъла в 1 през ноща умуваме и спамиме на воля. Хайде лека вечер.