200лв/дка хубава е субсидията.Те за това ме викаха да си бера без пари.:bigsmile:
Преглед за печат
200лв/дка хубава е субсидията.Те за това ме викаха да си бера без пари.:bigsmile:
Сега като се замисля това прави около 40кг мед.:bigsmile:Пу пчелар съм искал да ставам,по добре е било тиквар,че и зимна смъртност нямаше да имам.:bigsmile:
Зае...е тиквите и отивайте утре в Софето. Догодина по 200 кинта на кошер ( на празен -20 ).:bigsmile:
Все си мисля, че и на празните дават субсидии. 2008 година ми идваха, тоест идва ми една госпожа на проверка. Гледа един лежак в който има едно семейство, но излизат през двете прелки и казва: - тук са два. И пише. Гледа другия и пак пише - два. Накрая прави сметката и излизат два повече. Но те станаха с два повече? Засмях се и тогава и разясних как стават с два повече, когато не разбират и бъкел от това което правят. Та така.
И подобно на млекарите, които разливат мляко пред Парламента( от парлама идва тая дума сигурно)...да занесат 2-3 кошера от най-лютите...и да им теглят един шут накрая...това ще е най-големият ефект!!