Ето и резултата
Преглед за печат
Ето и резултата
Здравейте,
Благодаря, и на двама ви за споделеният опит! Отдавна съм мераклия за един кухненско-пиянски кът на тиферич. Като почна пак ще питам. Може би трябва да създадем отделна тема, и всеки да споделя постиженията си.
Поздрави, Г. Георгиев
Определено няма да е зле да има една нова тема за направи си сам - барбекюта, скари, пещи и огнища! :)
Стига с тия нови теми, че ми напълнихте празната чутура! Дайте да се натряскаме!:laughing:
Двама именници имам -баща и син с името Стефан .
Колеги и колежки, наздраве! Пия сиромашко мартини. Това е ракия с костилки от маслини;)
Изтървах една костилка в чашата с ракията. И ми замяза на това- затова Бат Венци!:bigsmile:
Добро утро! Жена ми и наследника още спинкат. Обаче аз съм си караконджол и не мога. Та сега смятам да си пусна една Лавацка, без захар но с повече мляко. Първото защото живота ми е сладък, а второто защото нямам крава. И докато проверявам има ли върховни пчелари тука, във форума ще измисля каква закуска да приготвя за семейството. Забравих да пожелая хубав и ползотворен ден на всички, които обичат мед!
Тъкмо хапнахме по едно варено с жена ми и сега пиеме кафето.Давай закуската Тянка!!Щесе прежалиме ако си заслужава!!Дерзай.