Какво да правя може да дойде до моя пчелин.:bigsmile:Теб да не те е страх да не ти излуви роевете някой?:bigsmile:За мен трябва да си много наивен да сложиш до пчелин капани ако ще и на 3 км.
Преглед за печат
Ех, как не може някой да дойде да сложи капани до моя пчелин. :bigsmile: Много съм добър с пушката, добър съм и с кол от домати.:bigsmile: Не, че няма право, но някак си не ми харесва идеята. Ако аз наслагам капани около неговия пчелин, дали ще му е кеф? Нещо не го разбирам.
И аз си направих един капан миналото лято.Стари пити,основи,прополис,мириз а...Наистина го посещаваха пчелите постоянно,но явно пчеларя държеше тасмата на късо.:laughing: И накрая изядени пити от молците.
Определено няма смисъл, даже както се вижда е и доста рисковано да се залагат капани близо до чужди пчелини!!:bigsmile:....освен, че се дразнят колегите, а и няма никакъв смисъл да се залагат близо до пчелини, според Осташов, Николай Николаевич, на който му вярвам безрезервно...2-3км е безопасна дистанция, освен, ако колегата-пчелар не е с някой снайпер, от тия дето ги мерят джихадистите от 2км. в каските.:bigsmile:
Благодаря за съветите :)
:laughing::laughing::laughing: Доста се посмях. :laughing::laughing::laughing: Особено за пушката.
То това не са съвети много много.:bigsmile:Как разбра до тук най много бой да ядеш ако до пчелина на на някой колега капан да сложи, а я хванеш рой я не.:bigsmile:
Прочети какво са писали по темата модернизатора и Ачката мисля че ще успееш като мен да хванеш няколко роя.
Успех.