Щом си рекъл, нека отклоним темата. Да, играха добре, щом и на теб ти е харесал мача, значи са успели да спечелят още един почитател на играта.
Преглед за печат
На мен и мач също ми хареса, но темата за свините по ми е на сърце.:bigsmile:Калински добре ли ми е френския?:bigsmile:
Колко литра е бутилката колега Янев ?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=3628
Описани всички параметри
Оо....паааааа! Пак грешка,др.Цветков. Тоя Коста,да не би да го сънуваш всяка вечер,че да ме именуваш с това име? Ще трябва да ми купуваш нов костюм,риза,вратовръзка/тъмно синя,тя ще определи цвета на костюма и др./ Започна много да грешиш,др. Цветков! Да не би да си се разболял отново? Не мисля ,че е така.Просто този път си неподготвен.Изкалигроафис една сентенция в пост по мой адрес,без да ме познаваш.Народа казва–Каквото посееш,това ще пожънеш.
По–лошото е –Сееш вятър,жънеш бури.Никога не оставам магарето си в калта.Винаги е изтимарено, нахранено и напоено.Ако си мислиш,че нещата ги оставям на само тек–жестоко се лъжеш.
Ха сега,като си психолог,ще река и медиум кажи ми на колко ракии съм?Часът е 22.45. Познаеш ли,бурето ти го изпращам.ЩЕ БЪДЕ ПОНЕ НА 1 ГОДИНА СКОРОСМЪРТНИЦАТА.В момента съм заложил 4 бидона по 150 л с мускатово без грам захар.Ракия от захар не пия,може да е на 10 години веднъж, по някакъв повод.
Сега разбра ли защо Аз не съм Коста? И кажи на подгласниците си,че те вървят по утъпкан път и е лесно.Аз съм го утъпкал/и такива като мен преди 40–50 години/.Единият от подгласниците ти/мисля че пчеларства в Айтоско/има високо кръвно.Обади му се и му кажи да пие ракия произведена без захар/100мл. –сутрин,100мл.–вечер,преди храна/.Освен това,след стотака сутрин–1 супена лъжица Чист пчелен мед на гладно и тогава да отива да прави милини.Това е от приятелски чувства към него,не към теб и е съвсем сериозно.Може и с теб да станем приятели и да ти дам някоя рецепта,като за теб.
Не съм медиум,народа е такъв.През вековете,народа синтезира толкова много неща които са полезни за нас.Но ние не умеем да ги използваме.