Благодаря Ви много колеги
Преглед за печат
Благодаря Ви много колеги
Здравейте, имам един въпрос, като предварително се извинявам, ако е обсъждан в темата, но за момента не можах да изчета всичките 34 страници.
Начинаещ съм още, имам 3 отводки, като по всичко личи, че от едната ще вадя мед още тази година. Имаме вкъщи центрофуга, която е на прадядото на тъщата ми :) т.е. на доста години, но е здрава. Въпроса ми е с какъв препарат да я измия преди да вадя меда?
Хубаво е да и напровиш дезинфекция със сода каустик, след това хубаво изплакване и си готов да я пробваш.
Ръкавици, "Зебра" и търкане.После много плакнене."Зебра"-та съдържа достатъчно сода за да ти изгори ръцете.Не е лошо да сложиш очила и да си имаш наблизо чиста вода за лице и очи, ако се изпръскаш.Успешна работа!
аз моята я минавам с веро за домакинските съдове и гъба .... постои 2-3 минути "насапунисана" и после водоструйката - неръждавейката става като нова
Благодаря за съветите.
За момента не мога да кажа със сигурност дали е железна или неръждаема, тъй като е в мазето и все още не сме я вадили и разглеждали. Отворих само капаците и видях, че там където се поставят рамките няма избила ръжда. Боядисана е в синьо отвън, което ме навежда на мисълта, че е железна.
Възможна ли е подмяната на корпусната ламарина на стара центрофуга с нова от хром-никел? Може ли да препоръчате майстор за това?
Здравейте,ако имате възможност да си закупите нова центрофуга,каква бихте избрали-радиална или касетъчна.