Агро като са толкова свободни борсите това отнася ли се за търговията с въглеродни емисии.Оборота маи е 950милярда.
П.П.Знам, че ще го подминеш поста ама аз да питам де.
Преглед за печат
Агро като са толкова свободни борсите това отнася ли се за търговията с въглеродни емисии.Оборота маи е 950милярда.
П.П.Знам, че ще го подминеш поста ама аз да питам де.
В действителност екобрикетите са си добри с изключение на цената .При мен е голям разхода по ред причини и с донбаски въглища на цена 800лв.пак няма да ми изнесе 4-5тона +10кубика дърва зависи от сезона и колко ще гепи тоя де ми кара въглищата.Средно от 150 до 300кг. на тон са по малко.Дърват на 10кубика от1 до 2,5кубика по-малко от платеното.
И те така
Не по добре в оранжерията.Растенията се нуждаят от тях това им е храната едно време когато са били в пъти повече от сега то тревата е била като гора а гората е била няколкостотин метра имало динозаври имало е и великани ама като им намерят коралите а в екарисажа няма да развалят теориите на учените де цял живот мелят научни работи къде я били я не.
Първо, не си правим сами скъп тока. Правят го зелените политики на ЕС. Тези политики се знае откъде произлизат и защо. Второ, нямаме газови централи и за нас е добре дошло тока да е скъп - имаме евтино произведен ток за продаване. Трето - с парите, които прибираме /огромни суми/ си позволяваме досега да държим тока за бита под мораториум, а за фирмите - да даваме компенсации. Дори остават пари за частично компенсиране на скъпия вносен газ. Освен това токът през годините винаги е поскъпвал постепенно, което и правителство да е на власт. Ще поскъпне и сега, надявам се да е плавно. Четвърто - не можеш да излезеш от законовите рамки на търговията в ЕС - има санкции. Ако не искаш да спазваш еврорегламентите - светът е голям, но изборът извън ЕС е малък - Турция или Русия. Там не съм забелязал да живеят по-добре.
Та търсиш отговори, написах ги, ти ги знаеш много добре, но пак се правиш на луд.
Предавам се!