Прикачен файл 8253 Прикачен файл 8254........
Тия от Практикер все едно са правили брошурите за осмачета.:bigsmile: Стават и за десетаци де.:bigsmile:
Преглед за печат
Прикачен файл 8253 Прикачен файл 8254........
Тия от Практикер все едно са правили брошурите за осмачета.:bigsmile: Стават и за десетаци де.:bigsmile:
Чакаме облитане...?Подядох козите с една баля слама,дано ми простят някога...
Днес като се разхождах се натъкнах на това
Прикачен файл 8282
за съжаление рояка бе напуснал далаците, вероятно през есента, защото имаше малко следи от восъчен молец, пило и остатъци от прашец.
Утре планирам да отскоча до пчелина, за да видя как се справят с питките и какви са им отзивите за тях.
За съжаление много лошо време днес, не се сбъднаха тези 12 градуса :( След обяд няколко кошера опитаха облитане, но заваля дъжд и съсипа работата и до вечерта пръска.
Надявам се утре най на края да има слънце че имат нужда от облитане а идва новата порция студ.
При нас времето днес следобед около 15,00 ч се разгърна и температурата се вдигна, но нямаше как да отида да видя пчелите. За събота и неделя дават затопляне и дано са познали с прогнозата, защото скоро не са се облитали. Единия ден облетят ли - прескочили са зимата.
Днес след обяд доста се затопли (стрехиге масово започнаха да капят), но до облитане и при мен не се получи, може би утре или в други ден. Иначе днес сложих вторите питки за сезона (този път от по килограм) че в края на другата седмица пак го дават да застудее...
Сигурно не съм чел внимателно - кога сложи първите?