Това не е проблем, че са убили 15.Ако на таксацията са им дали да убият/от стреля/25. Сега трябва нова и таксация да правят ако са си зпълнили плана.
Преглед за печат
Това не е проблем, че са убили 15.Ако на таксацията са им дали да убият/от стреля/25. Сега трябва нова и таксация да правят ако са си зпълнили плана.
Имат бият, а за да имаш трябва да положиш усилия . Незнам колко са им дадени по план, наще по план са около 30 и вече 3та година го преизпълваме (даи боже и тази година)пускаме искане в горското и винаги до сега са ни отпускали още бройки невиждам нищо лошо и ли пък незаконно! Така,че не бързайте да ги съдите имат много хубав район гора царевица вода всичко необходимо за прасетата .
Никой не ги съди! По-скоро размишляваме, аджаба това хоби или що? Въпроса опира до това, защо излиза ловеца на излет? За да си направи кефа - н`ъл така? Ако целта му е да унищожи повече добитък, та да се сдобие с повече мръвка, ами да си гледа свини в къщи. Чувал съм от познати, били по чужбината, че реките, езерата и там де що може, гъмжи от риба. Не ми се вярва да е защото нямат рибари. Ама рибари, които си правят кефа и после пускат рибата да живурка, а не да си пълнят кесиите от нерегламентиран улов.
В грешка си с информацията, относно ловните стопанства. Аз, въпреки, че не съм ловджия, имам възможността да обикалям из такива. Добитъка си пасе на воля и си го наблюдавам с просто око. Там си е точно за кефа - плащаш и гърмиш, палиш колата и си отиваш с празен багажник. ;) Ако искаш, ми ела на гости, но без пушка. Ще те съпроводя, да се насладиш - елени, зубри и т.н.
Аз имам приятели преди като ходеха за двата дена по 100 броя.:bigsmile:За кеф.
Днес мама ми съобщи ,че кучката не иска да яде от 3 дена.Пратих брата да я огледа.Оказа се на 2 места е ударена от прасе.За да няма такива нещастия бийте ги тия прасета колеги.:bigsmile:Като ги биете смъквам себестойноста на гледане на едно куче.:bigsmile:
Не съм се похвалил миналата седмица какво видях.:bigsmile:Смея се щото видях за пореден път вече почнах да се съмнявам дали съм ловец или журналист.:bigsmile:
На посията която трябваше да заема ме чакаха 7 гулеми шопара.С лед дълго дебнене реших да ги доближа.Не съм вярвал,че могат да бягат толкова бърже.Все пак ги прекарах на колеги, че напълнихме торбичките.:bigsmile:
П.П. На СЛУКА утре и не пестете патрони.
Аз цял форум съм прекарал да ме чете ти за едни прасете се чудиш.:bigsmile: