Ами, за да се установи дали работи нещо, първо трябва да се усети отзад, отпред, да позаболи, че сетне ще има отговори от сорта - кой ни я натресе, та ни отнесе и те от този род.
Преглед за печат
Колеги и колежки искам отново да попитам.Само при мен ли не работи системата?:laughing:
Ама не работи при мен бре,а арандаторите дали биле по 190лв за някакъв код дето го нямали.Да ли е лъжа не знам,но към 200-300лв им излязъл някакъв курс за системата...,но код нямат още:bigsmile:Демек БАБАХ си върнаха парата,а земеделците си вързаха шортите да не им ги скъсаме...;):bigsmile:
Ти нали нямаше вече нищо общо с това?Как беше писъл"Вече БАБАХ да се оправя".:laughing:
Тъй,тъй си се закачил,я дай малко яснота по въпроса.Какви са тия курсове и за какво са дали тия 500лв.:bigsmile:
Ти гледай да не ми поискат и на мен...:laughing::laughing:
Единия го е страх да дава, другият първо пита и после стреля... Ако беше в САЩ първо ще стрелят, после ще питат.:ae: Ако ви дадат по едно чифте, на дело ще покажете, кой кой е.
Шъ въй в мафиозите! Поне си направете подготовка и тогаз се ши..те, че да ви е възможно най-сладко ве!:bigsmile: